Suomalaisen designin suosikkimme

Finarte matkustaa jälleen – tällä viikolla suuntana on Japani. Olemme myös mukana TRE:n matkassa valloittamassa Koreaa.

Muita reissujemme kohteita ovat tänä vuonna olleet Kööpenhamina, Lontoo, Frankfurt, New York, Pariisi ja Delhi. Rakastamme olla liikkeessä ja etsiä uusia seikkailuja.

Matkustaessamme tulee usein pohdittua suomalaisen designin tilaa, ja muista suomalaisista designmerkeistä kyselläänkin meiltä paljon. Olemme tutustuneet sekä reissuilla että koti-Suomessa lukuisiin lahjakkaisiin designbrändeihin, joiden tarinoita tykkäämme aina kertoa suurella ilolla.

Mitkä sitten ovat suosikkimme suomalaisen designin kentällä? Tutustutaanpas.

Jos etsit…

…luovia, moderneja ja leikkisiä lasten huonekaluja, tutustu LumoKidsiin. LumoKidsin huonekalut kasvavat sitä mukaa kuin perhekin – hauskalla ja kekseliäällä tavalla.

…suomalaisia tinkimättömästä laadusta tunnettuja huonekaluja, Hakola on merkki, jonka visuaaliseen näkemykseen voi luottaa.

…uniikkeja arktisia teelaatuja, kokeile NORD-T:n teemakuja.  Nämä teet ovat täynnä pohjoista supervoimaa. Plussana suloiset pakkaukset, jotka sointuvat sisustukseen!

…jotain pehmeää ja lämmintä, Myssyfarmin paikallisten mummojen käsinkudotut pipot tekevät maailmasta hieman lempeämmän paikan.

…pieneenkin keittiöön istuvaa minipuutarhaa, Plantui on brändi sinua varten. Brändin motto “Keep calm and garden on” kiteyttää yrityksen rennon fiiliksen.

…ajattoman tyylikkäitä ja samalla käytännöllisiä nahkalaukkuja, on Kasperi kiinnostava ja laadukas merkki. Kasperin tuotteet tehdään käsin Suomessa.

…perinteisiä, mutta moderneja pellavatekstiilejä,  Pisa Design johdattaa sinut luonnollisten materiaalien ja luovan ajattelun maailmaan.

…kekseliäitä ratkaisuja jokapäiväisen elämään skandinaaviseen tyyliin sopivalla estetiikalla, Magisso on brändi, jonka haluat tuntea.

…lumoutua suomalaisen puun ja metsän taiasta, saa Lovi sinut hymyilemään – Lovi luo hauskoja puisia 3D-pienoismalleja, jotka ovat saaneet inspiraationsa Suomen luonnosta ja eläimistä.

…ajatonta eleganssia ja ikonista suomalaista designia,  Secto Designin lamppu on sinun valintasi.

…käsintehtyjä puukoruja ja puisia kodin sisustustuotteita, Aarikka on varmasti monelle heti ensimmäinen mieleen nouseva nimi. Tiesitkö, että Aarikka on ilostuttanut puutuotteillaan jo vuodesta 1954?

…korkalaatuisia ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valmistettuja puuhuonekaluja, suosittelemme tutustumaan  Nikariin.

…pienen palan pohjoista luontoa kotiisi,  Teemu Järvi luo kaunista taidegrafiikkaa, jossa seikkailevat suomalaisen metsän eläimet.

…tarinoita kantavia kodin nahkatuotteita, Gedigon laadukas design toimii keskustelun avaajana kotona.

…skandinaavista estetiikkaa kodin tekstiilien muodossa, Lango Home on ystävämme, johon kannattaa tutustua.

…piristystä suomalaisen syyssään pimeyteen, FEATHR‘in luovat designtapetit tuovat taatusti hymyn huulille.

…monikäyttöisiä ja vastuullisia ratkaisuja kodin sisustukseen, Bonden Living tuo kotiin lempeän ja rauhallisen tunnelman.

…urbaania vaihtoehtoa jokapäiväiseen matkustamiseen,  Pelagon polkupyörät sekä pyörätarvikkeet täyttävät vaativammankin pyöräilijän unelmat.