HELIX

459,00 675,00 

Helix-maton eloisa pinta ja värit tuovat mielenkiintoista tekstuuria kotiisi. Matto on valmistettu pääosin luonnollisesta juutista, mikä tekee Helixistä ekologisen vaihtoehdon, sillä juutti on täysin luonnollinen ja nopeasti uusiutuva materiaali. Maton kolmiulotteiset, käsintuftatut kuviot ovat villaa ja loimi puuvillaa.

Valmistettu käsityönä Intiassa. Tämän maton tuotanto on 100% jäljitettävissä – seuraa Helix-maton matkaa.

Hoida mattoa imuroimalla ja paikallisella puhdistuksella. Hellävarainen vesipesu, kuivata tasaisella.

Materiaali: 80 % Juutti, 10% Villa, 10% Puuvilla

459,00 675,00 

Koko
This option is required
170x240 200x300
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


 

Kuvaus

Helix-juuttimatto luo leikkisää geometrisyyttä yhdistäen kauniit maanläheiset sävyt ja kiinnostavan kolmiulotteisen pinnan.

Luonnollista Juuttia —

Helix-juuttimatto on ekologinen valinta – tiesitkö, että juutti on materiaalina täysin luonnollinen ja nopeasti uusiutuva?

Laadukasta Artesaanityötä —

Helix-matto valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Kauniit Maanläheiset Värit —

Helix-juuttimatto luo leikkisää geometrisyyttä yhdistäen kauniit maanläheiset sävyt ja kiinnostavan kolmiulotteisen pinnan.

Mielenkiintoinen Tekstuuri —

Luonnollinen mutta rouhea pinta: Helix tuo kotiisi mielenkiintoista tekstuuria. Sen pinta tuo mukavaa kontrastia ja särmää muuten pehmeisiin tekstiileihin.

Lisätiedot

Koko

170×240, 200×300