RUUKKU KULTA-VAALEANSININEN

680,00 950,00 

Ruukku on keramiikka- ja tekstiilitaiteilija Marianne Huotarin suunnittelema. Matto on ylellistä, paksua käsin tuftattua villaa, ja siinä on käytännöllinen puuvillapohjaus. Materiaalina villa on helppohoitoinen ja lian hylkiminen on sille luontainen ominaisuus. Maton pohjaus on napakkaa puuvillaa, mikä tekee siitä ryhdikkään. Ruukku on saatavissa kahdessa värissä: pinkkinä sekä kulta-vaaleansinisenä.

Valmistettu käsityönä Intiassa. Tämän maton tuotanto on 100% jäjlitettävissä – seuraa Ruukku-maton matkaa.

Pidä huolta Ruukku-matosta säännöllisellä imuroinnilla ja paikallisella tahranpoistolla. Pesu pesulassa.

Suunnittelija: Marianne Huotari
Materiaali: 80% Villa, 20% Puuvilla (pohjaus)

680,00 950,00 

Koko
This option is required
160x230 200x300
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


 

Kuvaus

“Maton kuviot ovat piirroksia ruukkujen muodoista – ääriviivoista ja poikkileikkauksista kuin suoraan luonnoskirjan sivuilta.”

–Marianne Huotari

Pehmeää Villaa  —

Ruukku on käsin tuftattu pehmeästä villasta. Materiaalina villa on helppohoitoinen ja lian hylkiminen on sille luontainen ominaisuus. Jokainen käsinkudottu matto on uniikki oma kappaleensa.

Laadukasta Artesaanityötä —

Ruukku-matto valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Suunnittelija Marianne Huotari  —

Marianne Huotari on helsinkiläinen keramiikka- ja tekstiilitaiteilija, joka töillään tulkitsee perinteitä modernilla otteella. Marianne on suunnitellut Finartelle useita rakastettuja tuotteita kuten Suovillan, Atriumin ja Väre -malliston.

Uniikki Kuosi Kahdessa Värissä —

Ruukku on osa Finarte Galleria -mallistoa. Maton kuviot ovat piirroksia ruukkujen muodoista – ääriviivoista ja poikkileikkauksista kuin suoraan luonnoskirjan sivuilta. Ruukku-matto on saatavilla kahdessa värissä, pinkkinä sekä kulta – vaaleansinisenä.

Lisätiedot

Koko

160×230, 200×300