KÄSINKUDOTTUJA TEKSTIILEJÄ

Finarte suunnittelee ja valmistaa mattoja, joissa yhdistyy perinteistä ja nykypäivästä innoituksensa saava estetiikka. Suomalainen muotoilu sekä ekologiset ja kestävät materiaalit tuntuvat käsinkudotuissa tuotteissamme.

Finarten syksyn 2019 mallisto Keidas on rohkeiden värien, ylellisten luonnonmateriaalien ja käsinkudotun estetiikan juhlaa. Keidas tuo mieleen muistot klassisessa atriumissa vietetyistä iltapäivistä köynnöskasvien ja mosaiikkilaattojen ympäröimänä.

ATRIUM – VILLAN JA VISKOOSIN PEHMEYTTÄ

Studio Smoon Marianne Huotarin suunnittelema Atrium-matto on tuftattu käsin villasta, kaarien ollessa himmeästi kiiltävää viskoosia. Pehmeän maton rohkeat kuviot tekevät siitä huoneen keskipisteen ja sisustuksen katseenvangitsijan.

MOSAIIKKI JA VILPOLA – PERINTEISEN RÄSYMATON UUTTA TULKINTAA

 

Mosaiikki-matot edustavat Finartelle ominaista vastuullisten materiaalien käyttöä, sillä ne on kudottu kierrätetystä puuvillasta. Vilpolan materiaalina on kierrätetty nahka ja aina ekologinen juutti. Molemmat matot ovat raikkaita, nykyaikaistettuja versioita perinteisistä räsymatoista.

VINKKEJÄ MATTOJEN VALINTAA JA HOITOA VARTEN

Matot ja tekstiilit ovat intohimomme. Haluamme jakaa kanssasi tietoa ja vinkkejä liittyen mattojen hoitoon sekä oikean koon ja materiaalin valintaan. Mukavia lukuhetkiä!

TERTTU – MARJAMETSÄN TUNNELMAA

 

Muotoilija Eri Shimatsukan suunnittelema ylellinen ja leikkisä Terttu-matto juhlistaa Japanin ja Suomen 100-vuotista diplomaattista ystävyyttä..

FINARTEN KLASSIKOITA