SOUVENIRS VILTTI

195,00 

Kaunis Souvenirs -viltti on kuvittaja Minni Havaksen suunnittelema. Souvenirs -viltissä on etupuolella vahvat ja voimakkaat värit, kun taas viltin taaempi puoli on pehmeämmän pastellinen viltin kudontatavan ansiosta. Voit vaihtaa sisustuksen värejä helposti vain kääntämällä viltin ympäri.

Suunnittelija: Minni Havas
Koko: 145 cm x 190 cm
Materiaali: 100% puuvilla

Souvenirs -viltti on tilattavissa vain ennakkotilauksena. Toimitus arviolta toukokuun lopussa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena


Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): 6419897562111 Osastot: , , ,
 

Kuvaus

“Minua kiehtoo kuinka yhteen kietoutuneet hedelmät muodostavat dynaamisen ja lähes abstraktin kuvion.”

–Minni Havas

Suunnittelija Minni Havas —

Minni Havas on helsinkiläinen kuvittaja ja tekstiilisuunnittelija. Hänen taustansa muodin parissa on nähtävissä hänen töistään, jotka saavat usein inspiraationsa trendeistä ja pop-kulttuurista. Minnin tyyli kuvittajana on hyvin realistinen, mutta hänen suunnittelemissaan tekstiileissä näkyy usein tyylitellympi ja abstraktimpi ote. Blending -mallistoon Minni Havas on saanut inspiraationsa abstrakteista hedelmäaiheista, jotka sulautuvat toisiinsa kasvaessaan ja ikääntyessään – kuin ajatuksemme ja ideamme.

Laadukasta artesaanityötä —

Souvenirs -viltit valmistetaan Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.

Vuoden 2022 loppuun mennessä kaikki Finarten tuotteet on jäljitettävissä raaka-aineen alkuperään asti Trustracen kautta.

Blending -mallisto —

Ihmiset – ideat – värit – muodot sulautuvat.

Finarten Blending (Sulautuminen) mallistossa yllättävät elementit sulautuvat yhteen luoden uusia muotoja. Mallisto rohkaisee katsomaan näkemäänsä pidemmälle, sinne missä rajat hälvenee yhteydeksi. Vähemmän vastakkainasettelua, enemmän uusia ideoita.

Vahvat värit —

Souvenirs -viltissä on etupuolella vahvat ja voimakkaat värit, kun taas viltin taaempi puoli on pehmeämmän pastellinen viltin kudontatavan ansiosta. Voit vaihtaa sisustuksen värejä helposti vain kääntämällä viltin ympäri.

Lisätiedot

Koko

140×200, 170×240, 200×300