Sisustustrendit keväällä 2018

Kevät tuo kotiin kauniita muotoja, vivahteikkaan väripaletin ja persoonalliset yksityiskohdat. Kävimme helmikuussa Tukholman sisustusmessuilla inspiroitumassa kevään 2018 trendeistä. Mihin elementteihin tänä keväänä kiinnitetään huomiota?

Pyöreyttä muotoihin

Muotokielessä näkyy ennen kaikkea pyöreys. Kulmat hiotaan pehmeiksi ja kaarevuus toistuu koko sisustuksessa. Sekä peilit, tuolit ja pienemmät kodin elementit ovat muodoiltaan pyöreitä.

Tutustu pyöreään Natur-juuttimattoomme. 

interior trends 2018

Luonnolliset ja vastuulliset materiaalit

Ei ole merkityksetöntä, mistä materiaaleista kodin maailma muodostuu. Luonnolliset materiaalit tekevät kotiin viihtyisän ilmapiirin. Huonekaluissa puu ja nahka saavat nyt tuntua ja näkyä eri sävyissään.

Tekstiileissä luonnollinen villa ja juutti toimivat keväällä. Ylellisyyttä puolestaan tuovat viskoosimateriaalit ja sametti.

Myös vastuullisuuteen kiinnitetään materiaalivalinnoissa entistä enemmän huomiota.

Tutustu villamattoihimme ja juuttimattoihimme. 

kevään trendit 2018

Väripaletissa murretut sävyt

Kodin värimaailma on edelleen murrettu, ja etenkin punaisen eri sävyt jatkavat sulassa sovussa keskenään. Muina kauden sävyinä nähdään havunvihreää, jonka ohelle nousee lempeä persikka. Myös sinapinkeltainen ja sen eri vivahteet piristävät sisustuksessa keväällä.

Saman värin ympärille rakennetaan nyt kokonaisia värimaailmoja, jossa saman värin eri vivahteet tuovat syvyyttä ja ulottuvuuksia toisiinsa.

Väripalettiin soveltuva matto sitoo koko sisustuksen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu punaiseen Aurora-mattoomme

interior trends 2018

Persoonalliset yksityiskohdat 

Kodista tulee koti, kun siellä näkyy oma persoona. Omaa silmää miellyttävät mielenkiintoiset ja erikoisetkin yksityiskohdat sisustuksessa luovat kotiin tarinallisuutta. Mielikuvitus käyttöön: eloisassa kodissa saa olla näyttävyyttä ja hauskuutta!

Tutustu iloiseen Mombasa-mattoomme. 

Mikä tärkeintä: kodin tekevät tietysti ihmiset ja huoneissa soiva nauru.

Terkkuja Tukholman messuilta toivottavat Larissa ja Roosa <3

stockholm furniture fair