5 x kevään uudet trendit 2019

Terveisiä Tukholman huonekalumessuilta! Kävimme tutustumassa helmikuun alussa kevään uusiin trendeihin. Tälle vuodelle trendit lupaavat väriloistoa luonnosta, puun eri sävyjä sekä aavistuksen art decoa, unohtamatta kirkkaita väripilkkuja keltaista ja oranssia.

Värien nousu

Tämä vuosi on rohkeiden ja toiveikkaiden värien vuosi. Optimistinen keltainen ja oranssit istuvat uudelleen sisustukseen, joko väripilkkuina tekstiileissä tai suuremmilla pinnoilla. Nämä iloiset värit sopivat niin sinisten sävyjen kuin luonnollisten beigen eri sävyjen ja harmaiden kanssa.

Sinisten harmoniaa

Sininen näkyy sisustuksen trendeissä kaikissa mahdollisissa värin sävyjen kirjossa: pehmeissä ja himmeissä sävyissä sekä kirkkaina että tummina suurillakin pinnoilla. Seesteisen tunnelman saat yhdistämällä siniseen aavistuksen harmaata ja violettia.

Upea terrakotta

Tänä keväänä kiinnitämme huomiota erityisesti upeisiin, rauhoittaviin terrakotan eri sävyihin. Vaalean puun ja luonnollisten materiaalien seuraksi saadaan inspiroivia väripilkkuja. Harmaa näyttelee myös suuressa roolissa, kun se sisällytetään pohjasävyksi tuoden levollisuutta ja tyyneyttä.

70-luvun murretut sävyt

70-luvun tunnelma muodostuu murretuista väreistä ja ajan henkeen kuuluvista materiaaleista.
Ruskean sävyt, nude ja hiekka toimivat erinomaisesti myös harmaan sävyjen kanssa, antaen sisustukselle maanläheisen rauhan. Minimalistisuutta voi halutessaan ilahduttaa kausittain rohkeammilla sävyillä, kuten tämän kevään kylmillä ja vaaleilla pinkeillä tai korallilla.

Muodot ja tekstuurit

Muotoilussa jatkavat kaarevat linjat. Huonekaluissa, valaisimissa sekä peileissä on art deco vivahteinen, pyöreä muotokieli. Materiaaleissa matat pinnat tekevät paluun ja neutraalit puun sävyt näkyvät sekä vaaleina että tummina. Myös rottinki ja 90-luvun vaikutteet jatkavat nousuaan.

Mattapintaisen puun kaverina rouheat tekstuurit toimivat upeana kontrastina.

 • KETO BEIGE

  175,00 590,00  Valitse vaihtoehdoista
 • KETO HARMAA

  175,00 590,00  Valitse vaihtoehdoista
 • Out of stock
  Sale- 40%

  SURAYA HARMAA, KAHDEKSANKULMAINEN

  198,00  Lue lisää
 • Finarte Suraya viscose carpet in rose
  Out of stock
  Sale- 40%

  SURAYA ROOSA, KAHDEKSANKULMAINEN

  198,00  Lue lisää