JUHLA

650,00 1450,00 

Juhla on Pasi Kärkkäinen-Tunkelon suunnittelema uniikki taidematto ja piristävä väriläiskä arjen keskellä. Sen kuvioissa voi nähdä abstrakteja ilmapalloja ja siveltimen vetoina syntyneitä konfetteja.

Juhla-matto on ylellistä, paksua käsintufattua villaa, ja siinä on käytännöllinen pohjaus.

Juhlaa saa myös mittatilouskoissa, joita voit tiedustella täältä.

Suunnittelija: Pasi Kärkkäinen-Tunkelo
Materiaali: Villa

650,00 1450,00 

Koko
This option is required
140x200 170x240 200x300
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


 

Kuvaus

“Huolellisesti ja hyvin tehdyt esineet ovat arjen juhlaa”

–Pasi Kärkkäinen-Tunkelo

Arjen juhlaa —

Pasi Kärkkäinen-Tunkelon suunnittelema Juhla-matto on piristävä väriläiskä arjen keskellä. Sen kuvioissa voi nähdä abstrakteja ilmapalloja ja siveltimen vetoina syntyneitä konfetteja. Suunnittelijaa itseään inspiroi täydellisyyden sijaan asioiden merkityksellisyys ja kokonaisuuksien kiehtova lopputulos.

Pehmeää villaa  —

Juhla on käsin tuftattu pehmeästi villasta. Materiaalina villa on helppohoitoinen ja lian hylkiminen on sille luontainen ominaisuus. Jokainen käsinkudottu matto on uniikki oma kappaleensa. Tuftattu Juhla on saatavilla myös mittatilauskoissa.

Murretut sävyt  —

Vaalea, tiivis ja tuftattu pinta sekä villan mattainen kiilto antavat rauhallisen pohjan Juhla-maton värikylläisille, murretun sävyisille kuvioinneille. Pasi Kärkkäinen-Tunkelolle ominainen työkalujen käyttö tulee esiin maton siveltimen jäljen kaltaisissa kuvioinneissa.

Laadukasta artesaanityötä —

Juhla-matto on valmistettu käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Lisätiedot

Koko

140×200, 170×240, 200×300

Väri

Monivärinen

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Pesetä tuote aina pesulassa!