MATONALUSVERKKO

7,00 12,00 

Kestävä ja helppohoitoinen liukuesteverkko kaikille lattiapinnoille. Pitää maton tukevasti paikoillaan estäen sen liukumisen ja rypistymisen. Suojaa mattoa ja tehostaa sen puhtaana pysymistä. Voidaan tarvittaessa pestä haalealla vedellä ja pesuaineella. Kestää lattialämmityksen.

7,00 12,00 

Koko
This option is required
60x120 80x150 120x180
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
 

Kuvaus

Kestävä ja helppohoitoinen liukuesteverkko kaikille lattiapinnoille. Pitää maton tukevasti paikoillaan estäen sen liukumisen ja rypistymisen. Suojaa mattoa ja tehostaa sen puhtaana pysymistä. Voidaan tarvittaessa pestä haalealla vedellä ja pesuaineella. Kestää lattialämmityksen. Älä aseta matonalusverkkoa juuri käsitellyille lattiapinnoille. Leikkaa liukuesteverkko tarvittaessa 5-10 cm kapeammaksi kuin varsinainen matto.

Hoito-ohje

Voidaan pestä tarvittaessa haalealla vedellä ja pesuaineella. Pyyhi alusta säännöllisesti kostealla liinalla, jotta saavutetaan paras mahdollinen liukuesto ja estetään verkon tarttuminen lattiaan. Kuivaa alusta huolellisesti ennen verkon asettamista. Älä käytä matonalusverkkoa vastalakatulla lattialla, ennen kuin lakka on täysin kovettunut.

Lisätiedot

Koko

60×120, 80×150, 120×180

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MATONALUSVERKKO”