KETO BEIGE

175,00 590,00 

Lämmin ja värimaailmaltaan rauhallinen Keto-villamatto on täydellinen valinta niin minimalistiseen kuin runsaampaankin sisustukseen. Ajaton luonnonmateriaali pääsee oikeuksiinsa ihanan tuntuisessa pinnassa, joka rakentuu paksun villakuteen muodostamista pompuloista.

Valmistettu käsityönä Intiassa

Suunnittelija: Finarte
Materiaali: 90% villa, 10% puuvilla

175,00 590,00 

Koko
This option is required
90x200 140x200 160x230 200x300
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,
 

Kuvaus

Villan lämpö ja materiaalin ihana tuntu henkivät pohjoismaista boheemiutta.

Luonnolliset sävyt —

Keto on saatavana beigenä, harmaana ja tummanharmaana. Nämä luonnolliset värit muodostuvat monista eri sävyisistä langansäikeistä, jotka luovat mattoon rauhallisen vaihtelevan  ja kauniin pinnan.

Lämmin materiaali —

Kedon pehmeä tekstuuri muodostuu paksusta villakuteesta ja puuvillaisesta pohjakuteesta. Paksu villa muodostaa miellyttävän tuntuisia pompuloita maton pintaan, jotka hellivät jalkoja ja tekevät matosta pehmeän ja lämpimän tuntuisen. Villa on itsessään likaa hylkivää, ja näin ollen erinomainen materiaali juuri mattoihin.

 

Ajaton villa  —

Luonnollisten sävyjen ja ajattoman materiaalin ansiosta beige Keto-villamatto sopii niin minimalistiseen kuin runsaampaankin sisustukseen. Villan lämpö ja materiaalin ihana tuntu henkivät pohjoismaista boheemiutta.

Vastuullinen tuotanto —

Keto-matot kudotaan käsin Intiassa taitavien käsityöläisten toimesta. Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä kauneudesta ja vastuullisuudesta.

 

Lisätiedot

Koko

90×200, 140×200, 160×230, 200×300

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Pesetä tuote aina pesulassa!