SUOVILLA VIHREÄ

980,001450,00

Rakastettu pörröinen Suovilla on saanut inspiraationsa suomalaisista ryijymatoista. Matossa yhdistyvät kauniit värit ja kuviot laadukkaaseen pehmeään, puolikammattuun laadukkaaseen villaan.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Vihreä

Arvioitu toimitusaika 3-5 vuorokautta Suomessa ja 5-7 päivää kansainvälisille toimituksille.

Verot ja tullit sisältyvät tilauksiin EU:n sisällä.

Marianne Huotarin suunnittelema Suovilla on valmistettu pitkänukkaisesta villasta ja kutsuu pehmeydellään viettämään aikaa lattialla. Maton design vie ajatukset pehmeille mättäille, untuvaisille suovillaniityille ja naavaisten puiden reunustamille metsäpoluille.

Saatavilla kolmessa värissä: vihreä, valkoinen ja harmaa.

Valmistettu käsityönä Intiassa.

100% Uusi Seelantilainen puolikammattu villa, puuvillaloimi
Käsin solmittu, nukan pituus ~35mm 

Villa on kestävä ja helppohoitoinen materiaali, joka hylkii luonnostaan likaa. Huolla villamattoasi säännöllisellä imuroinnilla ja paikallisella tahranpuhdistuksella. Pesu pesulassa. Lue lisää miten pitää huolta matostasi hoito-oppaastamme.

Arvioitu toimitusaika 3-5 vuorokautta Suomessa ja 5-7 päivää kansanvälisille toimituksille. Verot ja tullit sisältyvät tilauksiin EU:n sisällä. Toimitus Suomessa 8,90€, ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Toimitus EU:n sisällä 30€. Tilataksesi EU:n ulkopuolelle, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautusmaksu 15€ (Suomi), 30€ Suomen ulkopuolella. Lue ohjeet palautukseen.

Ilmainen toimitus ja palautus Finarte Concept Storella Helsingissä.

Mattomme valmistetaan kierrätetyistä sekä luonnollisista materiaaleista käsityönä Intiassa, jonne perheyrityksemme on jo 30 vuotta luonut työnteon mahdollisuuksia. Tuotantomme mahdollistaa paikallisille toimeentuloa ja säilyttää samalla käsityötaitoja.

Lue lisää vastuullisuudestamme.

RELATED PRODUCTS

Liity Finarten ystäväksi ja saat 10% alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta tilauksestasi.
This is default text for notification bar