OASIS

990,00 1450,00 

Syvän tummanvihreä Oasis on kuvittaja Minni Havaksen suunnittelema. Oasiksessa voit nähdä hedelmien muotojen sulautuvan kasvimaisiin kuvioihin. Matto on ylellistä, paksua käsintufattua villaa, ja siinä on käytännöllinen puuvillainen pohjaus.

Oasis on saatavilla myös mittatilauskoissa, joita voit tiedustella täältä.

Valmistettu käsityönä Intiassa. Tämän maton tuotanto on 100% jäljitettävissä.

Huolla Oasis-mattoa säännöllisellä imuroinnilla ja paikallisella tahranpuhdistuksella. Pesu pesulassa.

Suunnittelija: Minni Havas
Materiaali: 100 % villa, puuvillapohjaus

Oasis koossa 200×300 on tilattavissa vain ennakkotilauksena. Arvioitu toimitusaika heinäkuun alussa.

990,00 1450,00 

Koko
This option is required
170x240 200x300
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,
 

Kuvaus

“Minua kiehtoo kuinka yhteen kietoutuneet hedelmät muodostavat dynaamisen ja lähes abstraktin kuvion. Monipuolinen orgaaninen muoto hyödyntää tuftaustekniikkaa sen erilaisissa tekstuureissa ja kaarissa”

–Minni Havas

Suunnittelija Minni Havas —

Minni Havas on helsinkiläinen kuvittaja ja tekstiilisuunnittelija. Hänen taustansa muodin parissa on nähtävissä hänen töistään, jotka saavat usein inspiraationsa trendeistä ja pop-kulttuurista. Minnin tyyli kuvittajana on hyvin realistinen, mutta hänen suunnittelemissaan tekstiileissä näkyy usein tyylitellympi ja abstraktimpi ote. Blending -mallistoon Minni Havas on saanut inspiraationsa abstrakteista hedelmäaiheista, jotka sulautuvat toisiinsa kasvaessaan ja ikääntyessään – kuin ajatuksemme ja ideamme.

Pehmeää villaa  —

Oasis on käsin tuftattu pehmeästi villasta. Materiaalina villa on helppohoitoinen ja lian hylkiminen on sille luontainen ominaisuus. Jokainen käsinkudottu matto on uniikki oma kappaleensa.

Blending -mallisto —

Ihmiset – ideat – värit – muodot sulautuvat.

Finarten Blending (Sulautuminen) mallistossa yllättävät elementit sulautuvat yhteen luoden uusia muotoja. Mallisto rohkaisee katsomaan näkemäänsä pidemmälle, sinne missä rajat hälvenee yhteydeksi. Vähemmän vastakkainasettelua, enemmän uusia ideoita.

Laadukasta artesaanityötä —

Oasis-matto on valmistettu käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 30 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Vuoden 2022 loppuun mennessä kaikki Finarten tuotteet on jäljitettävissä raaka-aineen alkuperään asti Trustracen kautta.

Lisätiedot

Koko

170×240, 200×300

Väri

Vihreä