NORM VAALEANPUNAINEN

195,00425,00

Norm villamaton juju on vertikaalisessa kudonnassa – matto on kudottu leveänä, jolloin kudonnan tuomat raidat asettuvat leveänä mattoon.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Vaaleanpunainen

Arvioitu toimitusaika 3-5 vuorokautta Suomessa ja 5-7 päivää kansainvälisille toimituksille.

Verot ja tullit sisältyvät tilauksiin EU:n sisällä.

Norm villamatto on minimalistinen ja helppohoitoinen villamatto ihanissa murretuissa sävyissä. Napakasti kudottu villamatto sopii olohuoneisiin, makuuhuoneisiin sekä ruokapöydän alle. Villamaton vertikaalinen kudonta tuo myös visuaalisen tilan tunteen – siksi Norm sopiikin erinomaisesti tuomaan väljyyden tunnetta myös pieneen asuntoon.

Saatavana neljässä värissä: vaaleanpunainen, sinapinkeltainen, tummanvihreä sekä vaaleansininen.

Valmistettu käsityönä Intiassa.

100% Villa, puuvillaloimi
Käsin kudottu, paksuus ~5mm

Villa on kestävä ja helppohoitoinen materiaali, joka hylkii luonnostaan likaa. Huolla villamattoasi säännöllisellä imuroinnilla ja paikallisella tahranpuhdistuksella. Pesu pesulassa. Lue lisää miten pitää huolta matostasi hoito-oppaastamme.

Arvioitu toimitusaika 3-5 vuorokautta Suomessa ja 5-7 päivää kansanvälisille toimituksille. Verot ja tullit sisältyvät tilauksiin EU:n sisällä. Toimitus Suomessa 8,90€, ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Toimitus EU:n sisällä 30€. Tilataksesi EU:n ulkopuolelle, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautusmaksu 15€ (Suomi), 30€ Suomen ulkopuolella. Lue ohjeet palautukseen.

Ilmainen toimitus ja palautus Finarte Concept Storella Helsingissä.

Mattomme valmistetaan kierrätetyistä sekä luonnollisista materiaaleista käsityönä Intiassa, jonne perheyrityksemme on jo 30 vuotta luonut työnteon mahdollisuuksia. Tuotantomme mahdollistaa paikallisille toimeentuloa ja säilyttää samalla käsityötaitoja.

Lue lisää vastuullisuudestamme.

RELATED PRODUCTS

Liity Finarten ystäväksi ja saat 10% alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta tilauksestasi.
This is default text for notification bar