TERTTU BEIGE

780,00 1250,00 

Japanilaisen Eri Shimatsukan suunnittelema ylellinen ja leikkisä Terttu-matto on saanut inspiraationsa mystisen marjametsän tunnelmasta. Eri Shimatsuka on japanilainen tekstiilisuunnittelija, joka Suomeen muuttonsa jälkeen (2007) on suunnitellut tekstiilejä muun muassa Marimekolle ja Lapuan Kankureille.

Terttu on käsinsolmittu huippulaatuisesta uusseelantisesta villasta ja se on saatavana kahdessa värissä: Rauhallinen beige väritys sopii hyvin joka kotiin ja värikäs sini-liila versio piristää arkea hauskasti.

Terttu-matosta on kaksi valmiskokoa 140×200 ja 170×240, ja se on saatavilla myös mittatilauskoossa. Tiedustele mittatilaushintoja täältä.

Suunnittelija: Eri Shimatsuka
Materiaali: Villa

780,00 1250,00 

Koko
This option is required
140x200 170x240
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,
 

Kuvaus

”Halusin ilmaista mystistä marjametsän tunnelmaa – yöllä hämärässä metsässä kuin salaiset juhlat olisivat juuri alkamassa.”

–Eri Shimatsuka

Käsinsolmittua ylellisyyttä —

Terttu-maton boheemi tunnelma yhdistyy kauniisti ylelliseen, käsinsolmittuun villaan. Maton jokainen ”terttu” onkin ainutlaatuinen tekotapansa vuoksi.

Japanin ja Suomen juhlavuosi —

Terttu-matto juhlistaa Japanin ja Suomen 100-vuotista diplomaattista ystävyyttä. Japanilainen Eri Shimatsuka on asunut Suomessa vuodesta 2007 ja hänen töitään löytyy niin Suomesta kuin Japanistakin. Erin leikkisä tyyli on saanut inspiraatiota luonnosta ja arjen pikku asioista – teemoja, jotka koemme yhteisiksi japanilaisten ystäviemme kanssa: arvostus arjen kauneutta, perinteistä käsityötaitoa ja luontoa kohtaan.

Marjametsän tunnelmaa  —

Jatkuva ja runsas kasviaihe inspiroi japanilaissyntyistä Eri Shimatsukaa. ”Halusin ilmaista mystistä marjametsän tunnelmaa – yöllä hämärässä metsässä kuin salaiset juhlat olisivat juuri alkamassa.”

Laadukasta artesaanityötä —

Terttu-matto on valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Lisätiedot

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Pesetä tuote aina pesulassa!

Koko

140×200, 170×240

Väri

Beige