NORM VAALEANSININEN

195425

Norm villamaton juju on vertikaalisessa kudonnassa – matto on kudottu leveänä, jolloin kudonnan tuomat raidat asettuvat leveänä mattoon.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Vaaleansininen

Huomioithan, että tuote on tilattavissa vain ennakkotilauksena. Arvioitu toimitusaika lokakuussa.

Arvioitu toimitusaika 3-5 vuorokautta Suomessa ja 5-7 päivää kansainvälisille toimituksille.

Verot ja tullit sisältyvät tilauksiin EU:n sisällä.

Norm villamatto on minimalistinen ja helppohoitoinen villamatto ihanissa murretuissa sävyissä. Napakasti kudottu villamatto sopii olohuoneisiin, makuuhuoneisiin sekä ruokapöydän alle. Villamaton vertikaalinen kudonta tuo myös visuaalisen tilan tunteen – siksi Norm sopiikin erinomaisesti tuomaan väljyyden tunnetta myös pieneen asuntoon.

Saatavana neljässä värissä: vaaleanpunainen, sinapinkeltainen, tummanvihreä sekä vaaleansininen.

Valmistettu käsityönä Intiassa.

100% Villa, puuvillaloimi
Käsin kudottu, paksuus ~5mm

Villa on kestävä ja helppohoitoinen materiaali, joka hylkii luonnostaan likaa. Huolla villamattoasi säännöllisellä imuroinnilla ja paikallisella tahranpuhdistuksella. Pesu pesulassa. Lue lisää miten pitää huolta matostasi hoito-oppaastamme.
Toimitus Suomessa 8,90€, ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Toimitus EU:n sisällä 30€. Tilataksesi EU:n ulkopuolelle, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Lue ohjeet palautukseen.
Mattomme valmistetaan kierrätetyistä sekä luonnollisista materiaaleista käsityönä Intiassa, jonne perheyrityksemme on jo 30 vuotta luonut työnteon mahdollisuuksia. Tuotantomme mahdollistaa paikallisille toimeentuloa ja säilyttää samalla käsityötaitoja. Lue lisää vastuullisuudestamme.

RELATED PRODUCTS

55175
55175

Juutti

HELIX

459675

Eri Shimatsuka

NAMI

470980

Kierrätetty puuvilla

ORIGAMI MUSTA

125270

Kierrätetty puuvilla

ORIGAMI HARMAA

125270

Kierrätetty puuvilla

ORIGAMI SININEN

125270
Juhlistaaksemme uutta Finarte -verkkosivua tarjoamme -25% alennuksen tuotteistamme koodilla HABI25 syyskuun loppuun asti.
This is default text for notification bar