Väre villamatto luonnonvalkoinen

420,00

420,00

Mittatilaus / Koko-opas / Tietoa mallipaloistaVärivaihtoehdot

Tuotekuvaus

Väre on valmistettu laadukkaasta pitkänukkaisesta villasta solmien. Maton pääväri on luonnonvalkoinen ja sen yksityiskohdat ovat tummanvihreitä, vaaleanpunaisia ja ruskeita ja maton kulmissa on leikkistä vihreät tupsut. Väre-matto on osa Kansallismuseon Väre-tuotesarjaa, jonka kuvitus on tekstiili- ja keramiikkataiteilija Marianna Huotarin suunnittelema. “Kuvitus vie ajatukset orgaanisten siveltimenvetojen kansallisromanttiseen metsään, jossa voi nähdä primitiiviset ruukkuihin uurretut kuviot, muistojen uomat tekevissä kämmenissä sekä elämän väreet,” kertoo Huotari. Kauniin kuvituksensa ja materiaalinsa ansiosta Väre-matto toimii myös erinomaisesti esimerkiksi ryijynä.

Valmistettu vastuullisesti käsityönä Intiassa.

Materiaali ja hoito

Materiaali ja hoito

100% Uusi Seelantilainen puolikammattu villa, puuvillaloimi
Käsin solmittu, nukan pituus ~35mm

Villa on kestävä ja helppohoitoinen materiaali, joka hylkii luonnostaan likaa. Huolla villamattoasi säännöllisellä imuroinnilla ja paikallisella tahranpuhdistuksella. Pesu pesulassa. Lue lisää miten pitää huolta matostasi hoito-oppaastamme.

Toimitus ja palautus

Arvioitu toimitusaika 3-5 vuorokautta Suomessa ja 5-7 päivää kansanvälisille toimituksille. Verot ja tullit sisältyvät tilauksiin EU:n sisällä. Toimitus Suomessa 8,90€, ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Toimitus EU:n sisällä 30€. Tilataksesi EU:n ulkopuolelle, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautusmaksu 15€ (Suomi), 30€ Suomen ulkopuolella. Lue ohjeet palautukseen.

Ilmainen toimitus ja palautus Finarte Concept Storella Helsingissä.

Vastuullisuus

Mattomme valmistetaan kierrätetyistä sekä luonnollisista materiaaleista käsityönä Intiassa, jonne perheyrityksemme on jo 30 vuotta luonut työnteon mahdollisuuksia. Tuotantomme mahdollistaa paikallisille toimeentuloa ja säilyttää samalla käsityötaitoja.

Lue lisää vastuullisuudestamme.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa tuotearvion.

Liity Finarten ystäväksi ja saat 10% alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta tilauksestasi.
This is default text for notification bar