ATRIUM PINKKI-KULTA

480,00 990,00 

Marianne Huotarin suunnittelema Atrium-matto on tuftattu käsin villasta, kaarien ollessa himmeästi kiiltävää viskoosia. Pehmeän maton rohkeat kuviot tekevät siitä huoneen keskipisteen ja sisustuksen katseenvangitsijan. 

Pehmeä villa hylkii luonnostaan likaa ja sopii näin ollen hyvin erilaisiin tiloihin ja elämäntilanteisiin. Viskoosi tuo Atriumiin ripauksen ylellistä kiiltoa, joka saa sen upeat värit loistamaan. Atrium on saatavana kahdessa eri värissä: harmaana ja pinkki-kultana. Matossa on käytännöllinen puuvillapohjaus, tehden siitä jämäkän. 

Atrium on tilattavissa myös mittatilauskoossa. Tiedustele mittatilaushintoja täältä.

Valmistettu käsityönä Intiassa.

Suunnittelija: Marianne Huotari
Materiaali: 65% villa, 20% viskoosi, 15% puuvilla

480,00 990,00 

Koko
This option is required
140x200 170x240 200x300
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


 

Kuvaus

“Atriumin muotokieli on saanut vaikutteita klassisista holvikaarista ja sisäpihojen marmorisista suihkulähteistä, joihin olen ihastunut matkoillani.”

– Marianne Huotari, keramiikka- ja tekstiilitaiteilija

Ylellisiä materiaaleja —

Atrium on valmistettu käsin tuftaamalla villasta ja viskoosista. Viskoosi antaa matolle ylellisen kiillon, joka kutsuu koskettamaan. Materiaalien pehmeys hiljentää askeleita ja tuntuu miellyttävältä jalan alla. 

Marianne Huotarin suunnittelua —

Marianne Huotarin suunnittelemissa tekstiileissä pääosassa ovat kestävät ja aidot luonnonmateriaalit, jotka luovat kutsuvia tekstuureja. Atriumin rohkeat kuviot ja upeat väriyhdistelmät ovat saaneet inspiraationsa klassisista holvikaarista ja salaisten puutarhojen kutsuvista värimaailmoista.

Värejä ja yltäkylläisyyttä  —

Atrium on osa Finarten syksyn 2019 Keidas-mallistoa. Värikkyys ja yltäkylläisyys yhdistävät malliston tuotteet toisiinsa luoden kokonaisuuden, joka vie ajatukset suljettujen sisäpihojen salaisiin puutarhoihin. Keidas tuo mieleen muistot klassisessa atriumissa vietetyistä iltapäivistä köynnöskasvien ja mosaiikkilaattojen ympäröimänä.

Laadukasta artesaanityötä —

Atrium-matto valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta. 

Lisätiedot

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Pesetä tuote aina pesulassa!

Väri

Monivärinen, Vaaleanpunainen

Koko

140×200, 170×240, 200×300