TUTTI FRUTTI VILTTI

195,00 

Herkullinen Tutti Frutti -viltti on kuvittaja Minni Havaksen suunnittelema. Tutti Frutissa on etupuolella leikkisät ja raikkaat värit, kun taas viltin taaempi puoli on maanläheisempi viltin kudontatavan ansiosta. Voit vaihtaa sisustuksen värejä helposti vain kääntämällä viltin ympäri.

Suunnittelija: Minni Havas
Koko: 145 cm x 190 cm
Materiaali: 100% puuvilla

Tutti Frutti on tilattavissa vain ennakkotilauksena. Toimitus arviolta toukokuun lopussa.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena


Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): 6419897561114 Osastot: , , ,
 

Kuvaus

“Minua kiehtoo kuinka yhteen kietoutuneet hedelmät muodostavat dynaamisen ja lähes abstraktin kuvion.”

–Minni Havas

Suunnittelija Minni Havas —

Minni Havas on helsinkiläinen kuvittaja ja tekstiilisuunnittelija. Hänen taustansa muodin parissa on nähtävissä hänen töistään, jotka saavat usein inspiraationsa trendeistä ja pop-kulttuurista. Minnin tyyli kuvittajana on hyvin realistinen, mutta hänen suunnittelemissaan tekstiileissä näkyy usein tyylitellympi ja abstraktimpi ote. Blending -mallistoon Minni Havas on saanut inspiraationsa abstrakteista hedelmäaiheista, jotka sulautuvat toisiinsa kasvaessaan ja ikääntyessään – kuin ajatuksemme ja ideamme.

Laadukasta artesaanityötä —

Tutti Frutti -viltit valmistetaan Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.

Vuoden 2022 loppuun mennessä kaikki Finarten tuotteet on jäljitettävissä raaka-aineen alkuperään asti Trustracen kautta.

Blending -mallisto —

Ihmiset – ideat – värit – muodot sulautuvat.

Finarten Blending (Sulautuminen) mallistossa yllättävät elementit sulautuvat yhteen luoden uusia muotoja. Mallisto rohkaisee katsomaan näkemäänsä pidemmälle, sinne missä rajat hälvenee yhteydeksi. Vähemmän vastakkainasettelua, enemmän uusia ideoita.

Leikkisät värit —

Tutti Frutissa on etupuolella leikkisät ja raikkaat värit, kun taas viltin taaempi puoli on maanläheisempi viltin kudontatavan ansiosta. Voit vaihtaa sisustuksen värejä helposti vain kääntämällä viltin ympäri.

Lisätiedot

Koko

140×200, 170×240, 200×300