Maininki tikattu puuvillapäiväpeitto

195,00380,00

195,00380,00

Tuotekuvaus

Maininki-päiväpeitto on Antti Kekin suunnittelema ja se on tehty pehmeästä puuvillasta. Päiväpeittoa yhdistää tikattuja graafisia kuvioita kirkkaisiin väreihin, tuoden raikkaan väripilkun kotiisi. Päiväpeiton sisällä on kerros pehmeää puuvillavanua, tehden siitä muhkean. Päiväpeiton etupuoli yhdistää punaista ja vaaleanpunaista, kun taas peiton takapuoli on yksivärinen punainen, jossa näkyy etupuolen kaunis kuvio tikkauksin. Punainen reunakantti viimeistelee design-päiväpeiton ilmeen. Maininkia voi käyttää molemmin puolin ja luoda näin helposti uutta tunnelmaa huoneeseen joko kuviollisella kaksivärisellä puolella tai simppelimmällä, yksivärisellä puolella. Päiväpeitosta on saatavilla kolme kokoa, joista isoin riittää hyvin parisängyn peitteeksi, kun taas pienin toimii hyvin myös jämäkämpänä puuvillavilttinä.

Valmistettu vastuullisesti käsityönä Intiassa.

Materiaali & hoito

Materiaali & hoito

100% puuvilla

Tämä viltti on valmistettu luomupuuvillasta. Puuvilla on helppohoitoinen materiaali, jonka voi vesipestä. Pese viltti 20 asteessa puuvillalle soveltuvalla pesuaineella. Muotoile takaisin muotoonsa kosteana. Tarvittaessa silitä nurjalta puolelta miedolla lämmöllä. Lue lisää miten pitää huolta tuotteesta hoito-oppaastamme.

Toimitus ja palautus

Arvioitu toimitusaika 3-5 vuorokautta Suomessa ja 5-7 päivää kansanvälisille toimituksille. Verot ja tullit sisältyvät tilauksiin EU:n sisällä. Toimitus Suomessa 8,90€, ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Toimitus EU:n sisällä 30€. Tilataksesi EU:n ulkopuolelle, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautusmaksu 15€ (Suomi), 30€ Suomen ulkopuolella. Lue ohjeet palautukseen.

Ilmainen toimitus ja palautus Finarte Concept Storella Helsingissä.

Vastuullisuus

Mattomme valmistetaan kierrätetyistä sekä luonnollisista materiaaleista käsityönä Intiassa, jonne perheyrityksemme on jo 30 vuotta luonut työnteon mahdollisuuksia. Tuotantomme mahdollistaa paikallisille toimeentuloa ja säilyttää samalla käsityötaitoja. Lue lisää vastuullisuudestamme.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa tuotearvion.

Liity Finarten ystäväksi ja saat 10% alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta tilauksestasi.
This is default text for notification bar