PALETTI TYYNYNPÄÄLLINEN ORANSSI

78,00 

Värikäs ja leikkisä Paletti-tyynynpäällinen on kuvittaja Minni Havaksen suunnittelema. Paletti sisustustyyny tuo mielenkiintoisen lisän sisustukseen. Paletti on saatavilla kahdessa värissä, oranssi-liilana sekä sini-vaaleanpunaisena.

Paletti-sisustustyynyn kuvio on kirjailtu käsin pehmeästä villalangasta. Tyynyn toinen puoli on mustaa puuvillakangasta. Sisätyyny ei kuulu hintaan.

Valmistettu käsityönä Intian Kashmirissa.

Suunnittelija: Minni Havas
Koko: 50 cm x 50 cm
Materiaali: villa, puuvilla

Varastossa


Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): 6419897520210 Osastot: , , ,
 

Kuvaus

Värikäs ja leikkisä Paletti-tyynynpäällinen luo herkullisen ja mielenkiintoisen lisän jokaiseen sisustukseen.

Uusi väri rakastetussa mallissa —

Ensimmäinen sinisävyinen Paletti tyynynpäällinen oli osa Finarten vuoden 2021 Atelier -mallistoa, jonka keskiössä olivat arjen luovuus, oman maun tunnistaminen ja rohkea itseilmaisu. Uusi Paletti-tyynynpäällinen on jatkoa tälle alkuperäiselle Paletille tuoden siihen uuden kauniin oranssi-liilan värityksen.

Laadukasta artesaanityötä —

Paletti-sisustustyynyt valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten tekstiilit on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Suunnittelija Minni Havas —

Minni Havas on helsinkiläinen kuvittaja ja tekstiilisuunnittelija. Hänen taustansa muodin parissa on nähtävissä hänen töistään, jotka saavat usein inspiraationsa trendeistä ja pop-kulttuurista. Minnin tyyli kuvittajana on hyvin realistinen, mutta hänen suunnittelemissaan tekstiileissä näkyy usein tyylitellympi ja abstraktimpi ote. Paletti on yksi ensimmäisistä Minnin Finartelle suunnittelemista malleista.

Käsin kirjailtua ylellisyyttä —

Paletti-kuvion abstraktit sävyt yhdistyvät kauniisti ylelliseen villaan. Jokainen tyyny onkin ainutlaatuinen tekotapansa vuoksi. Kuvio kirjaillaan käsin villalangalla villakankaiseen pohjaan.

Lisätiedot

Koko

140×200, 170×240, 200×300