USVA SININEN

49,00 250,00 

Usva on kaunis puuvillamatto, jossa yhdistyy perinteikäs ruusukaspoljenta ja trendikkäät murretut sävyt. Usva on harmoninen räsymatto, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

Mattoa voidaan käyttää molemmin puolin. Usva-mattoa on saatavana myös lilana ja harmaana.

Väri: Sininen
Materiaali: 35% puuvilla, 65% polyester

Poista

49,00 250,00 

Koko
This option is required
140x200 160x230 60x120 80x150 80x200
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


 

Kuvaus

Usva matossa perinteinen räsymattokuviointi yhdistyy raikkaisiin, pehmeisiin sävyihin.

Raikasta, mutta perinteistä —

Usva-maton suunnitellut Mervi Pesonen on suunnitellut mattoja ja tekstiilejä Finartelle jo vuodesta 1996. Hänen suunnittelemansa matot pohjautuvat suomalaiseen tekstiiliperinteeseen saaden tämän ajan henkeen sopivan ilmeen.

Rakastetut räsymatot —

Räsymatot ovat suomalaisten kotien rakastetuimpia tekstiilejä. Niitä on kudottu Suomessa jo satojen vuosien ajan. Jokainen matto oli uniikki, merkityksellinen ja muistoja täynnä, sillä niiden kuteena käytettiin mm. vanhoja lakanoita, vaatteita ja muita käytöstä poistettuja tekstiileitä. Me haluamme pitää nämä meille rakkaat, perinteiset käsityötekniikat elossa uusien ajanmukaisten, raikkaiden designien avulla.

Finarte Usva sininen räsymatto

Kierrätetyt materiaalit  —

Me Finartella olemme aina uskoneet, että parhaita materiaaleja ovat ne, jotka ovat jo olemassa. Tämän takia kaikki Finarten puuvillamatot on valmistettu kierrätetystä puuvillasta. Kierrätetyn puuvillan käyttäminen uuden sijaan säästää 11 000 litraa vettä per kilo.

Vastuullinen tuotanto —

Usva-matto kudotaan käsin Intiassa taitavien käsityöläisten toimesta. Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Lisätiedot

Väri

Sininen

Koko

140×200, 160×230, 60×120, 80×150, 80×200

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Hellävarainen käsinpesu huoneenlämpöisellä vedellä, käytä vain vähän mietoa pesuainetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “USVA SININEN”