DYYNI

115,00 395,00 

Suomalaisen muotoilijapariskunnan Saana ja Ollin suunittelemassa Dyyni matossa maanläheiset hiekan sävyt kohtaavat vapaamuotoisen aaltoilun. Käytännöllinen lyhytnukkainen matto on valmistettu vastuullisesti 100% kierrätetystä puuvillasta. Dyyni on suunniteltu kestämään aikaa ja elämää niin materiaalinsa kuin muotoilunsa puolesta. Matto on helppohoitoinen ja vesipestävä.

Valmistettu käsityönä Intiassa.

Suunnittelija: Saana ja Olli
Materiaali: Kierrätetty puuvilla

Dyyni-matto on loppuunmyyty, mutta on tilattavissa jälkitoimituksena. Toimitus arviolta syyskuun toisella viikolla.

Poista

115,00 395,00 

Koko
This option is required
140x200 160x230 200x300 80x200
Clear selection
 

Kuvaus

“Halusimme tiivistää Dyyniin lämpöä, Suomen hiekkadyynien tunnelmaa ja loputtoman lomapäivän kiireettömyyttä. ”

–Saana ja Olli, palkittu suomalainen suunnittelijapariskunta

Hiekan pehmeät sävyt —

Suomalainen suunnittelijapari Saana ja Olli jatkavat Finartelle suunnittelemiensa kierrätetystä puuvillasta valmistettujen mattojen sarjaa Dyyni matolla. Dyyni on valmistettu 100% kierrätetystä puuvillasta.

Rakastettu tekniikka —

Aikoinaan ryijyt kudottiin käyttötavaroiksi: ne lämmittivät lattioilla, seinillä, istuimilla ja peittoina. Saana ja Olli tuovat suomalaisille rakkaan ryijytekniikan nykypäivän kotiin sopivaksi vaaleilla väreillä ja keveillä materiaaleilla.

Pehmeät materiaalit  —

Kierrätetty puuvilla on materiaalina paitsi ekologinen, myös käytännöllinen ja moneen tilaan sopiva. Dyynin pehmeä pinta sopii täydellisesti makuuhuoneen tai olohuoneen matoksi.

Vastuullinen tuotanto —

Dyyni matto kudotaan käsin Intiassa taitavien käsityöläisten toimesta. Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Lisätiedot

Koko

140×200, 160×230, 200×300, 80×200