BOND AQUA

330,00 690,00 

Bond on leikkisä yhdistelmä yksinkertaisuutta ja raikkaita raitoina risteäviä aksenttivärejä – vedenvihreällä pohjalla lomittuu raikkaan valkoiset ja violetit raidat sidoksen tavoin. Sen simppeli ja hauska ilme on hyvä lisä moneen sisustukseen. Matto on valmistettu korkealaatuisesta villasta napakasti kutomalla, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen.

Bond on saatavilla myös mittatilauskoissa, joita voit tiedustella täältä.

Valmistettu käsityönä Intiassa. Tämän maton tuotanto on 100% jäljitettävissä.

Huolla Bond-mattoa säännöllisellä imuroinnilla ja paikallisella tahranpuhdistuksella. Pesu pesulassa.

Suunnittelija: Finarte
Materiaali: 90 % villa, 10% puuvilla (loimi)

330,00 690,00 

Koko
This option is required
140x200 170x240 200x300
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,
 

Kuvaus

Bond on leikkisä yhdistelmä yksinkertaisuutta ja raikkaita raitoina risteäviä aksenttivärejä.

Värien kontrastia —

Bond on leikkisä yhdistelmä yksinkertaisuutta ja raikkaita raitoina risteäviä aksenttivärejä. Sen simppeli ja hauska ilme on hyvä lisä moneen sisustukseen.

Laadukasta artesaanityötä —

Bond-matto on valmistettu käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 30 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Vuoden 2022 loppuun mennessä kaikki Finarten tuotteet on jäljitettävissä raaka-aineen alkuperään asti Trustracen kautta.

Blending -mallisto —

Ihmiset – ideat – värit – muodot sulautuvat.

Finarten Blending (Sulautuminen) mallistossa yllättävät elementit sulautuvat yhteen luoden uusia muotoja. Mallisto rohkaisee katsomaan näkemäänsä pidemmälle, sinne missä rajat hälvenee yhteydeksi. Vähemmän vastakkainasettelua, enemmän uusia ideoita.

Pehmeää villaa  —

Bond on tasaisena kudottu villamatto, joka on miellyttävän tuntuinen jalan alla. Villa on helppohoitoinen ja luonnollisesti likaa hylkivä materiaali. Matto on valmistettu 90 % villasta, ja sen loimi on puuvillaa (10 %).

Lisätiedot

Koko

140×200, 170×240, 200×300

Väri

Lila, Monivärinen