PINTA

45,00 340,00 

Pinta matto on kudottu kierrätetystä muovipulloista saatavasta rPet-materiaalista. Matto materiaalinsa ansiosta kestävä ja kevyt. Pinta-maton viehätys on sen kauniissa kudotussa tekstuurissa, joka on yhdistetty sisustukseen sopivaan luonnonvalkoiseen sävyyn.

Pinta-matto on myös monikäyttöinen: sisätilojen lisäksi sitä voi käyttää myös kosteissa tiloissa ja ulkona. 

Valmistettu käsityönä Intiassa.

Materiaali: 100% rPET (kierrätetyt muovipullot)

45,00 340,00 

Koko
This option is required
90x200 60x90 140x200 170x240
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,
 

Kuvaus

Pinta-matossa minimalismi kohtaa käytännöllisyyden kauniilla käsinkudotulla pinnalla.

Uusia, ekologisia materiaaleja —

Etsimme jatkuvasti uusia, ekologisia materiaalivaihtoehtoja. PET on lyhenne polyeteenitereftalaattista, josta muovipullot valmistetaan. Tämä materiaali on samaan aikaan sekä vahvaa että kevyttä, mutta myös 100 % kierrätettävää. Kierrätettyä PET-materiaalia saadaan, kun käytetyt muovipullot rouhitaan pieniksi pelleteiksi, joista kehrätään lankaa.

Pehmeä ja monikäyttöinen —

Kierrätetyistä muovipulloista valmistetun Pinnan pinta tuntuu yllättävältä: matto on todella pehmeä, lähes kuin se olisi tehty villasta – eli ihanan tuntuinen jalkojen alla.

Koska materiaalina on 95 % rPET, Pintaa voi käyttää myös kosteissa tiloissa ja ulkona. Tällöin tarvitsee vain huolehtia, ettei maton päälle jää seisomaan ylimääräistä vettä.

Atelier Collection —

Arjen luovuus, oman maun tunnistaminen ja rohkea itseilmaisu ovat Finarten malliston keskiössä vuonna 2021. Matto on huoneen keskipiste, joka kokoaa huonekalut ja tilan toiminnot ympärilleen. Meidän missiomme on luoda jokaiseen kotiin taideteos, jota koskettaa ja jolla on funktio. Tämän päivän maailmassa kaipaamme aitoutta ja materiaalien tuntua – siksi luotamme suunnittelijoidemme siveltimien piirtämiin viivoihin ja inhimilliseen persoonalliseen ilmaisuun. Me maalaamme rennoin siveltimenvedoin, sillä koti on meille kuin ateljee, jossa voi kokeilla, sotkea, olla luova ja leikkiä.

 

Laadukasta artesaanityötä —

Pinta-matto valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Lisätiedot

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Hellävarainen käsinpesu huoneenlämpöisellä vedellä, käytä vain vähän mietoa pesuainetta.

Väri

Tummanharmaa

Koko

90×200, 60×90, 140×200, 170×240