CONTENT CREATOR – SISÄLLÖNTUOTTAJA

Suhtaudutko intohimolla designiin, viestintään ja markkinointiin? Onko sinulla tarkka visuaalinen silmä ja uusia ideoita jaettavaksi asti? Pidätkö luovasta työskentelystä, mutta innostut myös tuloksellisesta myyntityöstä?

Saatat olla täydellinen osa tiimiimme! Lue lisää työnkuvasta alla.

Finarte on suomalaisten design-mattojen johtava yritys kolmenkymmenenviiden vuoden historialla. Jo toisessa polvessa toimivan perheyrityksemme tavoitteena on luoda kauniita, persoonallisia mattoja ja muita kodintekstiilejä, joissa yhdistyvät suomalainen suunnittelu, ekologisuus ja kestävät materiaalit sekä käsinkudottu perinteitä nykypäivään yhdistävä estetiikka.

”Finarten tiimissä on upea mahdollisuus päästä kehittämään ja suunnittelemaan brändin viestintää ja vaikuttamaan vastuullisen yrityksen markkinointikanavien kasvuun.”

Sanna Mäkelä
Sisällöntuottaja

Etsimme myyntihenkistä markkinointiviestinnän osaajaa tiimiimme!

Finarte on kasvava design-alan yritys, jonka arvoja ovat ilo, aitous ja välittäminen. Haluamme olla toimialamme suunnannäyttäjä niin mallistomme kuin vastuullisuutemme osalta. Etsimme nyt tiimiimme ihmistä, joka vie viestintämme uudelle tasolle!

Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti laadukkaan sisällön tuottaminen eri kanaviin (sosiaalinen media, verkkosivut, esitteet, sidosryhmät). Lisäksi vastaat Helsingin Concept Storesta – sen esillepanoista, myynnistä sekä arjen pyörittämisestä. Avustat myös projektimyyntiasiakkuuksien hoitamisessa.

Olemme pieni ja rento viiden hengen organisaatio, jossa työparinasi on toisen sukupolven yrittäjä ja toimitusjohtaja. Työsi on pääosin itsenäistä, joten saat usein vapaasti suunnitella työtäsi ja toteuttaa sitä luovasti. Tämän takia suosimme helposi innostuvaa persoonaa, jolle itseohjautuvuus on mutkatonta. Suurin osa tiimistämme sijaitsee Kotkassa, mutta on tukenasi aina tarpeen tullen. Pääset hyvin merkittävään rooliin tiimissämme, ja saat kädenjälkesi näkyviin. Meillä saa olla luova!

Työ edellyttää visuaalista silmää, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta sekä kykyä tuottaa laadukasta ja kanavasensitiivistä tekstiä niin englanniksi kuin suomeksi. Toivomme hakijalla olevan kokemusta erityisesti sosiaalisen median menestyksekkäästä hallinnoimisesta, mahdollisesti myös digitaalisesta markkinoinnista ja brändin hallinnasta. Adobe ohjelmistojen (inDesign, Photoshop) ja WordPress osaaminen ovat myös lisävaltteja, sillä tulet käyttämään näitä ohjelmistoja työssäsi. Ylläolevat ovat kuitenkin opittavissa – tärkeintä on innostunut, luova ja proaktiivinen asenne!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten tehtävien ja henkilöstöetujen lisäksi mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä vastuullisessa perheyrityksessä, missä näet oman kädenjälkesi  – paikan, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään itseäsi ja koko toimialaa näköalapaikalta.

Etsimme ensisijaisesti osa-aikaista työntekijää, n. 25 tuntia viikossa Finarte Concept Store aukioloaikojen puitteissa (ke-pe 11-18). Toivomme hakijalta joustavuutta lauantaivuoroihin (2x/kk) 11-15. Mikäli sopiva tekijä löytyy, myös täyspäiväinen työ on mahdollinen. Laita siis rohkeasti viestiä ja jutellaan lisää!

Pääasiassa työpisteesi on Finarte Concept Store, mutta sisällöntuotantoa toteutat myös aukioloaikojen ulkopuolella etänä.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta 28.2.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi tulojärjestyksessä ja  ilmoitamme hakijoille viimeistään 2.3. jatkosta. Haastattelut toteutetaan helmikuun viimeisellä ja maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Toivomme hakijan aloittavan mahdollisimman pian, mieluiten 1.4. mennessä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: larissa.immonen@finarte.fi

Vastaamme mielellään kysymyksiin paikasta – ota yhteyttä toimitusjohtaja Larissa Immoseen +358 40 7010 913 arkisin klo 9-11 välillä tai piipahda Uudenmaankadun Concept Storelle katsomaan tiloja ja juttelemaan nykyisen sisällöntuottajamme Sannan kanssa työnkuvasta.

”Finarten tiimissä on upea mahdollisuus päästä kehittämään ja suunnittelemaan brändin viestintää ja vaikuttamaan vastuullisen yrityksen kasvuun.”

Sanna Mäkelä
Sisällöntuottaja