Taloushallinnon asiantuntija

Etsimme nyt kasvavaan perheyritykseemme energistä taloushallinnon asiantuntijaa monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Tehtävä on vakituinen ja alkaa vuoden 2022 tammi-helmikuussa.

Taloushallinnon asiantuntijan tehtävässä olet tärkeä osa perheyrityksiemme toimintaa ja vastaat osaltasi neljän eri yrityksemme taloushallinnosta (kiinteistöt ja kaupan ala), päätyösi painottuen Finarten toimintaan. Tehtäviisi kuuluu muun muassa palkanlaskenta, osto- ja myyntireskontra, raportointi, veroilmoitukset sekä yleiset taloushallinnon tehtävät. Sähköisen taloushallinnon osaaminen on erityisen toivottavaa, sillä tulet vetämään taloushallinnon sähköistä siirtymää (Visma).

Etsimämme tekijä on osaava ja energinen henkilö, joka ei pelästy itsenäistä työskentelyä, muuttuvia tilanteita tai uusia haasteita. Avoin ja reipas asenne ovat edellytyksiä tehtävässä pärjäämiseen, mutta etsimme lisäksi myös tarkkaa työskentelyotetta, intoa työskennellä numeroiden parissa, sekä kykyä toimia itsenäisesti. Olet myös valmis kehittymään työssäsi ja olemaan osa yrityksen talousjohtoa yhdessä toimitusjohtajan kanssa.

Työ on mahdollista tehdä osittain etänä tai Helsingin toimipisteellämme, mutta kevään 2022 ajan edellytämme lähityöskentelyä Kotkan toimipisteellämme.

Odotamme sinulta:

– Aikaisempaa taloushallinnon tuntemusta (kokemus ja/tai koulutus)
– Kokemusta ja innostusta käyttää sähköisiä taloushallinnon järjestelmiä
– Oma-aloitteista työotetta ja kykyä ratkaista ongelmia
– Tarkkuutta ja kykyä hoitaa useaa asiaa samanaikaisesti
– Kirjanpidon ja palkanlaskennan taitoja
– Tilitoimistokokemus ja tilinpäätöstaidot katsotaan eduksi
– Kiinnostusta ja/tai kokemusta kv. liiketoiminnan (tuonti ja vienti) ja -verotuksen kysymyksistä

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.12.2021 osoitteeseen larissa.immonen@finarte.fi. Haastattelemme sopivat hakijat vuoden 2021 loppuun mennessä ja toivomme hakijan aloittavan viimeistään helmikuun alussa. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Tiedustelut paikasta ma-pe klo 10-12 välillä puh. 0407010913 Larissa Immonen, toimitusjohtaja

Hei! Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.
Seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa saat ensimmäisenä tiedon, kun asia muuttuu.

Markkinointiviestinnästä kiinnostunut harjoittelija design-alalle

Etsimme suomalaisesta designista kiinnostunutta harjoittelijaa markkinointiviestinnän tehtäviin!

Oletko kiinnostunut tekemään töitä designin, viestinnän ja markkinoinnin parissa? Onko sinulla tarkka visuaalinen silmä ja nautitko kirjoittamisesta?  Pidätkö luovasta työskentelystä, mutta innostut myös tuloksellisesta myyntityöstä? Hyvä, sopisit osaksi meidän tiimiä!

Finarte on suomalaisten design-mattojen johtava yritys yli kolmenkymmenen vuoden historialla. Jo toisessa polvessa toimivan perheyrityksemme tavoitteena on luoda kauniita, persoonallisia mattoja ja muita kodintekstiilejä, joissa yhdistyvät suomalainen suunnittelu, ekologisuus ja kestävät materiaalit sekä käsinkudottu perinteitä nykypäivään yhdistävä estetiikka.

Tarjoamme paikan oma-aloitteiselle ja innostuneelle harjoittelijalle osaksi opintoja. Harjoittelussa pääset oppimaan design-brändin arjen työkuvioista ja osallistumaan monipuolisiin markkinointiviestinnän tehtäviin. Jos suoritat harjoittelun Helsingissä, pääset osallistumaan myös Finarte Concept Storen päivittäiseen arkeen, joka sisältää mm. asiakaslähtöistä myyntityötä ja liikkeen visuaalisen ilmeen suunnittelua.

Harjoittelijanamme pääset avustamaan mm. seuraavissa työtehtävissä:
-sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin ja Finarten verkkosivuille
-tiedotteet ja uutiskirjeet
-sidosryhmien kanssa viestiminen
-verkkosivujen päivitys, analytiikan seuraaminen ja hakukoneoptimointi
-kampanjoiden ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus
-valokuvaus, kuvankäsittely ja taittotyöt
-Finarte Concept Storen myyntityö, myymäläsuunnittelu ja arjen tehtävät

Työtehtävät ovat sovellettavissa harjoittelijan osaamisen ja omien kiinnostuksen kohteiden mukaisiksi. Edellytämme harjoittelijalta erinomaista suomen ja englanninkielen taitoa sekä toivomme harjoittelijalla olevan jonkin verran kokemusta tai paljon intoa oppia graafisista työkaluista (Photoshop ja InDesign). Tarkka ja reipas asenne, visuaalinen silmä ja aikaisempi kokemus alan tehtävistä katsotaan eduksi.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen harjoitteluhakemus osoitteeseen: larissa.immonen@finarte.fi

Finarte Concept Store sijaitsee Helsingissä Fredrikinkadulla ja päätoimistomme Kotkassa. Harjoittelu suoritetaan Helsingissä ja se on mahdollista suorittaa osittain etänä. Harjoittelun kesto min. 3kk ja aloitus joustavasti aikaintaan toukokuun alusta alkaen toiveidesi mukaan. Harjoittelu on palkaton, joten sopii parhaiten osaksi opintoja.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.