Hei! Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.
Seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa saat ensimmäisenä tiedon, kun asia muuttuu.

Markkinointiviestinnästä kiinnostunut harjoittelija design-alalle

Etsimme suomalaisesta designista kiinnostunutta harjoittelijaa markkinointiviestinnän tehtäviin!

Oletko kiinnostunut tekemään töitä designin, viestinnän ja markkinoinnin parissa? Onko sinulla tarkka visuaalinen silmä ja nautitko kirjoittamisesta?  Pidätkö luovasta työskentelystä, mutta innostut myös tuloksellisesta myyntityöstä? Hyvä, sopisit osaksi meidän tiimiä!

Finarte on suomalaisten design-mattojen johtava yritys yli kolmenkymmenen vuoden historialla. Jo toisessa polvessa toimivan perheyrityksemme tavoitteena on luoda kauniita, persoonallisia mattoja ja muita kodintekstiilejä, joissa yhdistyvät suomalainen suunnittelu, ekologisuus ja kestävät materiaalit sekä käsinkudottu perinteitä nykypäivään yhdistävä estetiikka.

Tarjoamme paikan oma-aloitteiselle ja innostuneelle harjoittelijalle osaksi opintoja. Harjoittelussa pääset oppimaan design-brändin arjen työkuvioista ja osallistumaan monipuolisiin markkinointiviestinnän tehtäviin. Jos suoritat harjoittelun Helsingissä, pääset osallistumaan myös Finarte Concept Storen päivittäiseen arkeen, joka sisältää mm. asiakaslähtöistä myyntityötä ja liikkeen visuaalisen ilmeen suunnittelua.

Harjoittelijanamme pääset avustamaan mm. seuraavissa työtehtävissä:
-sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin ja Finarten verkkosivuille
-tiedotteet ja uutiskirjeet
-sidosryhmien kanssa viestiminen
-verkkosivujen päivitys, analytiikan seuraaminen ja hakukoneoptimointi
-kampanjoiden ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus
-valokuvaus, kuvankäsittely ja taittotyöt
-Finarte Concept Storen myyntityö, myymäläsuunnittelu ja arjen tehtävät

Työtehtävät ovat sovellettavissa harjoittelijan osaamisen ja omien kiinnostuksen kohteiden mukaisiksi. Edellytämme harjoittelijalta erinomaista suomen ja englanninkielen taitoa sekä toivomme harjoittelijalla olevan jonkin verran kokemusta tai paljon intoa oppia graafisista työkaluista (Photoshop ja InDesign). Tarkka ja reipas asenne, visuaalinen silmä ja aikaisempi kokemus alan tehtävistä katsotaan eduksi.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen harjoitteluhakemus osoitteeseen: larissa.immonen@finarte.fi

Finarte Concept Store sijaitsee Helsingissä Fredrikinkadulla ja päätoimistomme Kotkassa. Harjoittelu suoritetaan Helsingissä ja se on mahdollista suorittaa osittain etänä. Harjoittelun kesto min. 3kk ja aloitus joustavasti aikaintaan toukokuun alusta alkaen toiveidesi mukaan. Harjoittelu on palkaton, joten sopii parhaiten osaksi opintoja.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.