ZENIITTI JULISTE VAALEANPUNA-RUSKEA

22,00 

Zeniitti-julisteen kuvio on Minni Havaksen alkuperäinen luonnos samaa nimeä kantavasta Zeniitti-matosta. Zeniitistä on saatavilla kaksi eri väriyhdistelmää: tummempisävyinen ruskea-vaaleanpunainen ja vaaleampi harmaa-sininen. Zeniitti on saatavilla julisteen lisäksi villamattona sekä tyynynpäällisenä.

Painettu Helsingissä 170 g/m2 paperille. Juliste postitetaan pahvisessa putkessa.

Koko: 50 x 70 cm

Out of stock

Varasto loppu

Want to be notified when this product is back in stock?

Tuotetunnus (SKU): 6419897522313 Osastot: , , ,

Kuvaus

“Zeniitissä on nähtävissä auringon ja horisontin hahmot.”

–Minni Havas

Suunnittelija Minni Havas —

Minni Havas on helsinkiläinen kuvittaja ja tekstiilisuunnittelija. Hänen taustansa muodin parissa on nähtävissä hänen töistään, jotka saavat usein inspiraationsa trendeistä ja pop-kulttuurista. Minnin tyyli kuvittajana on hyvin realistinen, mutta hänen suunnittelemissaan tekstiileissä näkyy usein tyylitellympi ja abstraktimpi ote. Zeniitti on Minnin ensimmäinen mattomalli Finartelle.

Design —

Uusia kuvituksia luodessaan Minni seuraa intuitiivisesti näkemystään ja vangitsee näin teokseen tietyn ilmapiirin. Zeniitin kuvio oli alunperin osa isompaa työtä, mutta lopulta elementeistä ja kuviosta tuli oma taideteoksensa. Zeniitissä on nähtävissä auringon ja horisontin hahmot. Zeniitti on saatavilla villamattona, tyynynpäällisenä sekä julisteena.

Atelier Collection —

Arjen luovuus, oman maun tunnistaminen ja rohkea itseilmaisu ovat Finarten malliston keskiössä vuonna 2021. Matto on huoneen keskipiste, joka kokoaa huonekalut ja tilan toiminnot ympärilleen. Meidän missiomme on luoda jokaiseen kotiin taideteos, jota koskettaa ja jolla on funktio. Tämän päivän maailmassa kaipaamme aitoutta ja materiaalien tuntua – siksi luotamme suunnittelijoidemme siveltimien piirtämiin viivoihin ja inhimilliseen persoonalliseen ilmaisuun. Me maalaamme rennoin siveltimenvedoin, sillä koti on meille kuin ateljee, jossa voi kokeilla, sotkea, olla luova ja leikkiä.

Zeniitti-matto —

Zeniitti-matto on valmistettu korkealaatuisesta villasta. Siitä on saatavilla kaksi eri väriyhdistelmää: tummempisävyinen vaaleanpunainen-ruskea sekä kirkkaampi ja vaaleampi harmaa-sininen. Matto on saatavilla kolmessa koossa: 140×200, 170×240 ja 200×300.