Sale- 40%
 

VILPOLA HIEKKA

114,00 432,00 

Vilpola-matot on käsinkudottu kierrätetystä nahasta. Kierrätetyn materiaalinsa ansiosta jokainen Vilpola-matto on uniikki. Loimena käytetty juutti antaa matolle rouhean ja luonnonläheisen tunnun, ja kierrätetty nahka tuo tekstuuriin muhkeutta ja pehmeyttä. Yhdessä ne luovat Vilpola-matolle pinnan, joka on omiaan tuomaan kotiisi pienen säväyksen boheemiuden tuntua.

Hiekan värisessä Vilpolassa käytetyn nahan sävyt vaihtelevat pehmeistä beigeistä vaalean harmaan eri sävyihin.

Vilpolaa on saatavilla neljässä eri koossa ja kahdessa värissä.

Materiaali: 80% kierrätetty nahka, 20% juutti

Out of stock

114,00 432,00 

Koko
This option is required
90x200 140x200 160x230 200x300
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


 

Kuvaus

Meille parhaita materiaaleja ovat ne, jotka ovat jo olemassa. Siksi Vilpola-matoissa käytetty nahka on kierrätettyä.

Boheemia tunnelmaa —

Vilpola-matossa juutti ja kierrätetty nahka kohtaavat toisensa. Yhdessä ne luovat Vilpola-matolle kauniin ja kiinnostavan pinnan, joka on omiaan tuomaan kotiisi pienen säväyksen boheemiuden tuntua.

Pehmeä, mutta rouhea —

Vilpola-maton kiinnostavat materiaalit toimivat hyvin yhdessä. Siinä missä juuttiloimi antaa matolle rouhean ja luonnonläheisen tunnun, tuo kierrätetty nahka Vilpolan tekstuuriin muhkeutta ja pehmeyttä. Yhdessä ne tekevät Vilpola-matosta kauniin, mutta hyvin kulutusta kestävän.

Kierrätetty materiaali  —

Me uskomme, että parhaita materiaaleja ovat ne, jotka ovat jo olemassa. Siksi suhtaudumme avoimesti uusiin, kiinnostaviin materiaaleihin. Vilpola-matot on tehty kierrätetystä nahasta, joka olisi muuten päätynyt kaatopaikoille tai poltettavaksi. Me annamme tällaisille materiaaleille uuden elämän modernien kotien tekstiileinä.

Vastuullinen tuotanto —

Vilpola-matot kudotaan käsin Intiassa taitavien käsityöläisten toimesta. Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Lisätiedot

Koko

90×200, 140×200, 160×230, 200×300

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Pesetä tuote aina pesulassa!