VÄRE JULISTEET

11,90 

Väre-julisteet on osa Kansallismuseon Väre-kokoelmaa, jonka kuvitus on Marianne Huotarin suunnittelema. Setti sisältää kaksi erilaista julistetta, joista toinen on kauniin tummanvihreä ja toinen raikkaampi, vaaleampi beige. Julisteet toimivat upeasti seinälle ripustettuna, mutta niitä voidaan käyttää myös kauniina käärepaperina lahjoihin.

Väri: Tumman vihreä, beige
Koko: 50 x 70 cm

Out of stock

Varasto loppu

Want to be notified when this product is back in stock?

 

Kuvaus

“Kuvitus vie ajatukset orgaanisten siveltimenvetojen kansallisromanttiseen metsään, jossa voi nähdä primitiiviset ruukkuihin uurretut kuviot, muistojen uomat tekevissä kämmenissä sekä elämän väreet.”

– Marianne Huotari, keramiikka- ja tekstiilitaiteilija

Kansallismuseo x Marianne Huotari —

Keramiikka- ja tekstiilitaiteilija Marianne Huotari on suunnitellut Kansallismuseolle Väre-kuvituksen, josta on syntynyt kodintekstiileistä ja paperituotteista koostuva tuotesarja. Väre-tuotesarjassa ja kuvituksessa yhdistyy moni Finartelle tärkeä elementti: perinteet ja niiden arvostaminen ja uudistaminen, kaunis muotoilu, käsityö sekä suomalaisten muotoilijoiden esiin nostaminen.

Juliste vai kaunis lahjapaperi —

Väre-julistepakettiin kuuluu kaksi erilaista julistetta, yksi kaunis tummanvihreä ja toinen vaaleampi beige. Julisteet toimivat upeasti seinälle ripustettuna, mutta niitä voidaan käyttää myös kauniina käärepaperina lahjoihin.

Quality and beauty —

Väre-julisteet on osa Kansallismuseon Väre-kokoelmaa, jonka kuvitus on Marianne Huotarin suunnittelema. Setti sisältää kaksi erilaista julistetta, joista toinen on kauniin tummanvihreä ja toinen raikkaampi, vaaleampi beige.

Perinteistä inpiroitunut —

Huotari inspiroituu usein perinteistä, joita hän käsittelee kunnioittaen, mutta uudesta näkökulmasta tulevaan kurkottaen. Väre-kuvitus syntyikin tutustumalla Kansallismuseon rakennukseen ja sen historiaan. Väre-sarjan kuvioon Huotari sai innoituksen Kansallismuseon olemassa olevista freskoista sekä hyvin perinteisestä ja suomalaisesta ikimetsästä. Kuvituksen värit ja muotokieli ovat kuitenkin vahvasti tässä ajassa.