I’m calm tuoksukynttilä

29,00 

Onko seesteisyys sinulle tärkeää? Voisit pitää I’m calm -tuoksusta. Tuoksu yhdistelee koivua ja niittykukkia, joiden sopusointu tuo mieleen pohjoiseen luontoomme kiinnittyvät juuret. Jos istut aloillasi ja aistit tarkkaan, voit havaita tuoksusta myös myskin ja korianterin aavistuksia. I’m calm -tuoksu on oodi pysähtymiselle ja ilon löytämiselle parhaillaan elettävästä hetkestä. Tuoksu on saatavilla myös huonetuoksuna.

Valmistettu Helsingissä.

AinesosatKasvipohjainen steariini, kookosöljy ja parfyymi


Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


 

Kuvaus

I’m calm -tuoksu on oodi
pysähtymiselle ja ilon löytämiselle
parhaillaan elettävästä hetkestä.

Finarte Home Fragrances —

Olemme tallettaneet uuden tavan luoda uniikkeja ympäristöjä, jotka juhlistavat ainutlaatuisuuttasi – tutustu uuteen Finarten huonetuoksumallistoon. I’m Calm ja I’m curious -tuoksut on luotu, jotta kotisi tuntuisi vielä enemmän sinulta. Molemmat tuoksut on saatavina sekä huonetuoksuna että tuoksukynttilänä.

Valmistettu 100% luonnonvahasta —

Finarte Home Fragrance -kynttilät valmistetaan kasvipohjaisesta steariinista, kookosöljystä ja parfyymista.

Valmistettu Suomessa —

Kaikki Finarten tuoksukynttilät ja huonetuoksut on valmistanut suomalainen tuoksuyritys Osmia vastuullisesti Herttoniemessä, Helsingissä. Molemmat Finarte Home Fragrance -tuoksut on suunniteltu yksinomaan Finartelle.

Tuoksu —

I’m calm yhdistelee koivua ja niittykukkia, joiden sopusointu tuo mieleen pohjoiseen luontoomme kiinnittyvät juuret. Jos istut aloillasi ja aistit tarkkaan, voit havaita tuoksusta myös myskin ja korianterin aavistuksia. I’m calm -tuoksu on oodi pysähtymiselle ja ilon löytämiselle parhaillaan elettävästä hetkestä.