Sale- 40%
 

TOTTY

52,80 118,80 

Totty on kudottu kierrätetystä puuvillasta, joka on aina ekologinen valinta. Mervi Pesosen suunnittelema matto sopii väreiltään sekä klassiselta raitakuosiltaan monenlaisiin tiloihin, ja se on helposti puhdistettavissa.

Valmistettu käsityönä Intiassa.

Suunnittelija: Mervi Pesonen
Materiaali: 100% kierrätyspuuvilla

52,80 118,80 

Koko
This option is required
80x200 140x200 160x230
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


 

Kuvaus

”Kudottujen kankaiden suunnittelu
on kiehtova maailma. Toisaalta
tekniikan asettamat rajoitukset ja
toisaalta suuri luomisen vapaus,
lisänä kudottujen tekstiilien
perinne ja historia.”

– Mervi Pesonen

Rakkaat Räsymatot —

Räsymatot ovat suomalaisten kotien rakastetuimpia tekstiilejä, joita on kudottu jo satojen vuosien ajan. Jokainen matto oli uniikki, merkityksellinen ja muistoja täynnä, sillä niiden kuteena käytettiin mm. vanhoja lakanoita, vaatteita ja muita käytöstä poistettuja tekstiileitä. Me haluamme pitää nämä meille rakkaat, perinteiset käsityötekniikat elossa uusien ajanmukaisten, raikkaiden designien avulla.

Mervi Pesosen Suunnittelua —

Mervi Pesonen on suunnitellut mattoja Finartelle jo vuodesta 1996. Mervin mattomallit pohjautuvat suomalaiseen tekstiiliperinteeseen, johon hän tuo suunnittelullaan tähän aikaan sopivaa henkeä.

Kierrätetyt Materiaalit  —

Me Finartella olemme aina uskoneet, että parhaita materiaaleja ovat ne, jotka ovat jo olemassa. Tämän takia kaikki Finarten puuvillamatot on valmistettu kierrätetystä puuvillasta. Kierrätetyn puuvillan käyttäminen uuden sijaan säästää 11 000 litraa vettä per kilo.

Vastuullinen Tuotanto —

Totty-matto kudotaan käsin Intiassa taitavien käsityöläisten toimesta. Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Lisätiedot

Koko

80×200, 140×200, 160×230

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Hellävarainen käsinpesu huoneenlämpöisellä vedellä, käytä vain vähän mietoa pesuainetta.