TERTTU TYYNYNPÄÄLLINEN MUSTIKKA

78,00 

Japanilaisen Eri Shimatsukan suunnittelema leikkisä Terttu-kuvio on saanut inspiraationsa mystisen marjametsän tunnelmasta. Eri Shimatsuka on japanilainen tekstiilisuunnittelija, joka Suomeen muuttonsa jälkeen (2007) on suunnitellut tekstiilejä muun muassa Marimekolle ja Lapuan Kankureille.

Terttu-sisustustyynyn kuvio on kirjailtu villakankaalle, ja se on saatavana kahdessa värissä: rauhallinen beige väritys sopii hyvin joka kotiin ja värikäs sini-liila versio piristää arkea hauskasti. Tyynyn toinen puoli on puuvillakangasta. Sisätyyny ei kuulu hintaan. 

Valmistettu käsityönä Intian Kashmirissa.

Suunnittelija: Eri Shimatsuka
Koko: 50cm x 50 cm
Materiaali: Villa, puuvilla

Varastossa


Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): 6419897497215 Osastot: , ,
 

Kuvaus

“Halusin ilmaista mystistä marjametsän tunnelmaa yöllä hämärässä metsässä kuin salaiset juhlat olisivat juuri alkamassa.”

– Eri Shimatsuka

Käsin kirjailtua ylellisyyttä —

Terttu-kuvion boheemi tunnelma yhdistyy kauniisti ylelliseen villaan. Sisustustyynyn jokainen ”terttu” onkin ainutlaatuinen tekotapansa vuoksi. Kuvio kirjaillaan käsin villalangalla villakankaiseen pohjaan.

Marjametsän tunnelmaa —

Jatkuva ja runsas kasviaihe inspiroi japanilaissyntyistä Eri Shimatsukaa. ”Halusin ilmaista mystistä marjametsän tunnelmaa – yöllä hämärässä metsässä kuin salaiset juhlat olisivat juuri alkamassa.”

Värejä ja yltäkylläisyyttä  —

Terttu-sisustustyyny on osa Finarten syksyn 2019 Keidas-mallistoa. Värikkyys ja yltäkylläisyys yhdistävät malliston tuotteet toisiinsa luoden kokonaisuuden, joka vie ajatukset suljettujen sisäpihojen salaisiin puutarhoihin. Keidas tuo mieleen muistot klassisessa atriumissa vietetyistä iltapäivistä köynnöskasvien ja mosaiikkilaattojen ympäröimänä.

Laadukasta artesaanityötä —

Terttu-sisustustyynyt valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten tekstiilit on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Lisätiedot

Hoito-ohjeet

Hellävarainen pesu 30°C, silitys nurjalta puolelta.

Väri

Sininen