Sale- 40%
 

SURAYA HARMAA, KAHDEKSANKULMAINEN

198,00 

Ylellinen Suraya-matto on tuftattu käsin laadukkaasta viskoosilangasta. Lyhyt nukka on jalan alla pehmeä ja materiaalille luontainen kiilto syventää Surayan kauniita värejä entisestään. Saatavana sekä neutraaleilla että mausteisen tummilla väreillä.

Valmistettu käsityönä Intiassa

Suunnittelija: Finarte
Materiaali: 100% viskoosi

Halkaisija: 140 cm

Out of stock

Varasto loppu

Want to be notified when this product is back in stock?

Tuotetunnus (SKU): 6419897467157 Osastot: , , ,
 

Kuvaus

Suraya sopii monenlaiseen sisustukseen, ja viskoosinukan kaunis kiilto tekee värisävyistä valon mukaan vaihtelevia ja intensiivisiä.

Ylellinen viskoosi —

Viskoosi on materiaalina luonnollinen ja kaunis. Sille on ominaista herkkä kiilto ja pehmeä tuntu, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan olohuoneen tai makuuhuoneen maton materiaaliksi.

Intensiiviset sävyt —

Suraya on saatavana sekä mausteisen tummilla väreillä että neutraalimmalla paletilla. Matto sopii näin monenlaiseen sisustukseen, ja viskoosinukan kaunis kiilto tekee värisävyistä valon mukaan vaihtelevia ja intensiivisiä.

Klassinen muoto  —

Harmaa Suraya-viskoosimatto on saatavana sekä kahdeksankulmaisena että suorakulmaisen muotoisena. Laajasta valikoimasta erilaisia värejä, kokoja ja muotoja on helppo löytää juuri oikea vaihtoehto omaan kotiin.

Vastuullinen tuotanto —

Suraya-matot kudotaan käsin Intiassa taitavien käsityöläisten toimesta. Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä kauneudesta ja vastuullisuudesta.

Lisätiedot

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Pesetä tuote aina pesulassa!

Väri

Harmaa

Koko

Halkaisija 140cm