SILMU TYYNY

65,00 

Silmu on ajattoman tyylikäs sisustustyyny, jonka materiaalit ja värit henkivät luonnollista kauneutta. Tyynyn materiaalina käytetty villa tekee sen tekstuurista pehmeän ja ylellisen. Hahtuvavillan muodostamat lenkit luovat Silmuun kauniin pintakuvion.

Valmistettu käsityönä Intiassa

Silmu myydään sisätyynyn kanssa ja sen tausta on värjäämätöntä puuvillaa.

Suunnittelija: Marianne Huotari
Materiaali: villa ja puuvilla

Varastossa


Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): 6419897475114 Osastot: , ,
 

Kuvaus

Luonnollinen, pehmeä villan tuntu tuo lämpöä kylmempiin vuodenaikoihin.

Pehmeä villa —

Villa on itsessään likaa hylkivää, ja se sopii erinomaisesti myös sisustustuotteiden materiaaliksi. Villan luonnollisuus ja materiaalin ihana tuntu henkivät pohjoismaista boheemiutta ja tuovat lämpöä kylmiin vuodenaikoihin.

Kolmiulotteinen pinta —

Silmun pinnasta tekee eläväisen kuteena käytetyn pehmeän hahtuvavillan muodostamat lenkit. Silmun värit ovat neutraalin ajattomat, tehden siitä sopivan monenlaisiin sisustuksiin. Beigen ja luonnonvalkoisen yhdistelmä on klassinen ja materiaalille luontainen.

Marianne Huotarin suunnittelua  —

Helsinkiläisen keramiikka- ja tekstiilitaiteilija Marianne Huotarin, Finartelle suunnittelema tekstiilimallisto tuo ylellistä metsän tuntua kotiin. Kestävät ja aidot luonnonmateriaalit ovat malliston pääosassa luoden kutsuvia tekstuureja.

Vastuullinen tuotanto —

Silmu-sisustustyyny valmistetaan käsin Intiassa taitavien käsityöläisten toimesta. Finarten tuotteet on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä kauneudesta ja vastuullisuudesta.

Lisätiedot

Väri

Pellava

Koko

50×50