Sale- 50%
 

SARI KORI KELTAINEN

10,00 45,00 

Kauniit Sari-korit tarjoavat hyvän piilopaikan kotisi aarteille. Hauskat korit on tehty baib-nimellä kulkevasta kasvista, joka on luonnollisesti Intiassa kasvava ja täysin kierrätettävä materiaali ja päällystetty kierrätetyillä sari-kankailla. Kankaiden yksilölliset vaihtelevat värit tekevät jokaisesta korista uniikin yksilön, vaikka yleisilme koreissa pysyykin samana. Korit on valmistettu käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.

XS = ⌀15cm, korkeus 10cm
S = ⌀20cm, korkeus 11,5cm
M = ⌀25cm, korkeus 29cm
L = ⌀30cm, korkeus 33cm
XL = ⌀40cm, korkeus 44cm
XXL = ⌀44cm, korkeus 15cm

Huomioithan, että jokaisen korin yksilöllinen koko voi vaihdella +/- 5% tekotapansa vuoksi.

Kaikki Archive Outletin tuoteet ovat mallejamme aikaisemmista mallistoistamme. Matot ovat uusia ja käyttämättömiä – ne eivät vain ole vielä saaneet tilaisuutta löytää täydellistä kotiaan.

Väri: Keltainen
Materiaali: Kori 100% Baib, Päällys 100 % Kierrätetty Puuvilla

10,00 45,00 

Koko
This option is required
XS S M L XL XXL
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
 

Kuvaus

Archive Outletin tuoteet ovat uusia ja käyttämättömiä – ne eivät vain ole vielä saaneet tilaisuutta löytää täydellistä kotiaan. Olemme koonneet nämä tuotteet Outlettiimme antaaksemme niille niiden ansaitseman elämän kotisi ilona.

Archive Outlet —

Kaikki Archive Outletin tuoteet ovat mallejamme aikaisemmista mallistoistamme. Matot ovat uusia ja käyttämättömiä – ne eivät vain ole vielä saaneet tilaisuutta löytää täydellistä kotiaan. Olemme koonneet nämä tuotteet Outlettiimme antaaksemme niille niiden ansaitseman elämän kotisi ilona.

Baib-kasvi ja kierrätetyt sarit —

Hauskat Sari-korit on valmistettu käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta baib-nimellä kulkevasta kasvista, joka on luonnollisesti Intiassa kasvava ja täysin kierrätettävä materiaali. Värikkään pintansa korit ovat saaneet kierrätetyistä sari-kankaista. Kankaiden yksilölliset vaihtelevat värit tekevät jokaisesta korista uniikin yksilön, vaikka yleisilme koreissa pysyykin samana.

Kierrätetyt materiaalit —

Kaikki Finarten puuvillamatot ovat valmistettu kierrätetystä puuvillasta. Vaivalla tuotetut materiaalit, jotka muuten päätyisivät jätteeksi, saavat uuden elämän mattoinamme. Kierrätetty puuvilla ei ole vain ekologinen valinta, vaan toimii myös materiaalina hyvin erilaisissa tiloissa.

Laadukasta artesaanityötä —

Sari-korit on valmistettu käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta. Finarten tuotteet on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL

Väri

Sininen