RUUKKU JULISTE VAALEANPUNAINEN

22,00 

Ruukku julisteen kuvio on alkuperäinen luonnos samaa nimeä kantavasta Ruukku-matosta. Julisteen kuvioissa yhdistyy rennot pensselinvedot kauniiseen kullanhohtoiseen foliointiin. Julisteen kuviot ovat piirroksia ruukkujen muodoista – ääriviivoista ja poikkileikkauksista kuin suoraan luonnoskirjan sivuilta.

Juliste on painettu Helsingissä 170 g/m2 paperille. Juliste postitetaan pahvisessa putkessa.

Koko: juliste 50 x 70 cm, kuva 40 x 50

Varastossa


Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): 6419897553119 Osastot: , , ,
 

Kuvaus

“Julisteen kuviot ovat piirroksia ruukkujen muodoista – ääriviivoista ja poikkileikkauksista kuin suoraan luonnoskirjan sivuilta.”

–Marianne Huotari

Suunnittelija Marianne Huotari  —

Marianne Huotari on helsinkiläinen keramiikka- ja tekstiilitaiteilija, joka töillään tulkitsee perinteitä modernilla otteella. Marianne on suunnitellut Finartelle useita rakastettuja tuotteita kuten Suovillan, Atriumin ja Väre -malliston.

Ruukku-juliste —

Ruukku julisteen kuvio on alkuperäinen luonnos samaa nimeä kantavasta Ruukku-matosta. Julisteen kuvioissa yhdistyy rennot pensselinvedot kauniiseen kullanhohtoon. Juliste on painettu Helsingissä 170 g/m2 paperille.

Uniikki Kuosi Kahdessa Värissä —

Ruukku on osa Finarte Galleria -mallistoa. Julisteen kuviot ovat piirroksia ruukkujen muodoista – ääriviivoista ja poikkileikkauksista kuin suoraan luonnoskirjan sivuilta. Ruukku-juliste on saatavilla kahdessa värissä, pinkkinä sekä vaaleansinisenä.

Ruukku-matto —

Ruukku on käsin tuftattu pehmeästä villasta. Materiaalina villa on helppohoitoinen ja lian hylkiminen on sille luontainen ominaisuus. Jokainen käsinkudottu matto on uniikki oma kappaleensa.