POSTIKORTTISETTI

6,50 

Arvostamme perinnettä postittaa käsinkirjoitettuja kortteja rakkaillemme. Postikorttiemme avulla voit helposti lähettää iloa ystävillesi. Setti sisältää viisi postikorttia Juhla, Atrium, Dyyni, Terttu ja Zeniitti-mattomalleistamme inspiroituneilla kuvituksilla.

Painettu Helsingissä.

Koko: 10,5 x 14,8 cm

Varastossa


Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): 6419897915122 Osastot: ,
 

Kuvaus

Arvostamme perinnettä postittaa käsinkirjoitettuja kortteja rakkaillemme. Postikorttiemme avulla voit helposti lähettää iloa ystävillesi.

Perinteet —

Arvostamme perinnettä postittaa käsinkirjoitettuja kortteja rakkaillemme. Postikorttiemme avulla voit helposti lähettää iloa ystävillesi.

Ilo, aitous ja välittäminen —

Etsimme iloa ympäriltämme ja haluamme intohimoisesti levittää sitä. Suhtaudumme tulevaisuuteen optimistisella asenteella: me kaikki voimme vaikuttaa positiivisesti toisiimme ja maailmaamme. Aitous merkitsee meille rohkeutta olla oma itsensä ja pysyä rehellisenä itselleen. Se on vapautta toteuttaa itseään ja seurata omaa kutsumusta. Koti on ennen kaikkea paikka, jossa voi olla, kuka on. Välittäminen koskee kaikkia osa-alueita työssämme: materiaaleja, ihmisiä ja käsityöperinnettä.

Kaikki lähtee suomalaisesta suunnittelusta  —

Finarten luovaa työtä ohjaa ajatus yksilöllisistä design-esineistä, jotka ovat kaikkien saatavilla ja kestävät aikaa niin tyyliltään kuin laadultaan. Suomalaiset suunnittelijamme ovat sekä nousevia nimiä että tunnettuja taitajia, joista jokainen jättää oman kädenjälkensä mallistoomme.

Finartessa on kyse itseilmaisusta —

Teemme kodintuotteita, jotka juhlistavat rohkeaa ajattelua, käsityötä ja iloa olla oma itsensä.