Sale- 41%
 

PISPALA HARMAA

17,00 192,00 

Pispala on kierrätetystä PET-materiaalista kudottu, perinteisistä suomalaisista räsymatoista inspiraationsa saanut monikäyttöinen matto. Mervi Pesosen suunnitteleman Pispalan klassinen kuviointi ja ajankohtaiset värit tekevät siitä monenlaiseen sisustukseen sopivan. 

Pispala on materiaalinsa ansiosta kestävä ja kevyt. Se on myös monikäyttöinen: sisätilojen lisäksi sitä voi käyttää myös kosteissa tiloissa ja ulkona. Pispala on saatavana kolmessa eri värissä: harmaana, tummanharmaana ja keltaisena.

Valmistettu käsityönä Intiassa.

Suunnittelija: Mervi Pesonen
Materiaali: 100% PET (kierrätetyt muovipullot)

Out of stock

17,00 192,00 

Koko
This option is required
50x80 80x150 100x200 140x200 170x240
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , ,
 

Kuvaus

“Mattomallini syntyvät kangaspuiden ääressä käsin kutoen. Suunnittelen malleja eri materiaaleja, värejä ja sidoksia yhdistellen. Suunnittelemani matot pohjautuvat Suomalaiseen tektiiliperinteeseen saaden käsissäni tämän ajan henkeen sopivan ilmeen.”

 – Mervi Pesonen

Uusia, ekologisia materiaaleja —

Etsimme jatkuvasti uusia, ekologisia materiaalivaihtoehtoja. PET on lyhenne polyeteenitereftalaattista, josta muovipullot valmistetaan. Tämä materiaali on samaan aikaan sekä vahvaa että kevyttä, mutta myös 100 % kierrätettävää. Kierrätettyä PET-materiaalia saadaan, kun käytetyt muovipullot rouhitaan pieniksi pelleteiksi, joista kehrätään lankaa.

Mervi Pesosen suunnittelua —

Mervi Pesonen on suunnitellut mattoja Finartelle jo vuodesta 1996. Mervin mattomallit pohjautuvat suomalaiseen tekstiiliperinteeseen, johon hän tuo suunnittelullaan tähän aikaan sopivaa henkeä. 

Värejä ja yltäkylläisyyttä —

Pispala on osa Finarten syksyn 2019 Keidas-mallistoa. Värikkyys ja yltäkylläisyys yhdistävät malliston tuotteet toisiinsa luoden kokonaisuuden, joka vie ajatukset suljettujen sisäpihojen salaisiin puutarhoihin. Keidas tuo mieleen muistot klassisessa atriumissa vietetyistä iltapäivistä köynnöskasvien ja mosaiikkilaattojen ympäröimänä.

 

Laadukasta artesaanityötä —

Pispala-matto valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Lisätiedot

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Hellävarainen käsinpesu huoneenlämpöisellä vedellä, käytä vain vähän mietoa pesuainetta.

Väri

Harmaa

Koko

50×80, 80×150, 100×200, 140×200, 170×240