MOSAIIKKI VAALEANPUNAINEN

115,00 280,00 

Mosaiikki-puuvillamattojen raikkaat värit ja epäsymmetrinen kuviointi tuovat uutta tyyliä perinteisin menetelmin kudottuun räsymattoon.  Mervi Pesosen suunnittelema matto sopii väreiltään ja materiaaliltaan monenlaisiin tiloihin, ja se on helposti puhdistettavissa.

Mosaiikki on kudottu kierrätetystä puuvillasta, joka on aina ekologinen valinta. Se on saatavana kahdessa eri värissä: roosana ja kittinä.

Valmistettu käsityönä Intiassa.

Suunnittelija: Mervi Pesonen
Materiaali: 100% kierrätyspuuvilla

115,00 280,00 

Koko
This option is required
80x200 140x200 170x240
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


 

Kuvaus

“Kudottujen kankaiden suunnittelu on kiehtova maailma. Toisaalta tekniikan asettamat rajoitukset ja toisaalta suuri luomisen vapaus, lisänä kudottujen tekstiilien perinne ja historia.”

– Mervi Pesonen

Kierrätetyistä materiaaleista —

Mosaiikki-matot edustavat Finartelle ominaista ekologisten materiaalien käyttöä, sillä ne on kudottu kierrätetystä puuvillasta. Mosaiikki-matot ovat raikkaita, nykyaikaistettuja versioita perinteisistä räsymatoista. 

Mervi Pesosen suunnittelua —

Mervi Pesonen on suunnitellut mattoja Finartelle jo vuodesta 1996. Mervin mattomallit pohjautuvat suomalaiseen tekstiiliperinteeseen, johon hän tuo suunnittelullaan tähän aikaan sopivaa henkeä. 

Värejä ja yltäkylläisyyttä  —

Mosaiikki on osa Finarten syksyn 2019 Keidas-mallistoa. Värikkyys ja yltäkylläisyys yhdistävät malliston tuotteet toisiinsa luoden kokonaisuuden, joka vie ajatukset suljettujen sisäpihojen salaisiin puutarhoihin. Keidas tuo mieleen muistot klassisessa atriumissa vietetyistä iltapäivistä köynnöskasvien ja mosaiikkilaattojen ympäröimänä.

Laadukasta artesaanityötä —

Mosaiikki-matto valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Lisätiedot

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Hellävarainen käsinpesu huoneenlämpöisellä vedellä, käytä vain vähän mietoa pesuainetta.

Väri

Monivärinen, Vaaleanpunainen

Koko

80×200, 140×200, 170×240