Sale- 20%
 

KORTTELI BEIGE-HARMAA

208,00 440,00 

Kortteli-villamaton kaunis, graafinen kuviointi ja pehmeä materiaali ovat täydellinen yhdistelmä. Matto on valmistettu korkealaatuisesta villasta, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen.

Suunnittelija: Finarte
Materiaali: Villa

208,00 440,00 

Koko
This option is required
140x200 170x240 200x300
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , ,
 

Kuvaus

Kortteli-villamatto on saatavana sekä neutraaleilla, klassisilla sävyillä että tummilla, mausteisilla väreillä.

Graafinen kuviointi —

Korttelin graafinen kuviointi on yhdistelmä vaaleita sävyjä ja kontrastia tuovia, tummia sävyjä. Villan lämpö ja materiaalin ihana tuntu henkivät pohjoismaista boheemiutta.

Klassiset värit —

Kortteli-villamatto on saatavana sekä neutraaleilla, klassisilla sävyillä että tummilla, mausteisilla väreillä. Kortteli sopii sekä skandinaavisen minimalistiseen että runsaampaan sisustukseen.

Pehmeä villa  —

Villa on itsessään likaa hylkivää, ja se sopii erinomaisesti myös sisustustuotteiden materiaaliksi. Villan luonnollisuus ja materiaalin ihana tuntu henkivät pohjoismaista boheemiutta ja tuovat lämpöä kylmiin vuodenaikoihin.

Vastuullinen tuotanto  —

Kortteli-matto valmistetaan käsin Intiassa taitavien käsityöläisten toimesta. Finarten tuotteet on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä kauneudesta ja vastuullisuudesta.

Lisätiedot

Koko

140×200, 170×240, 200×300

Väri

Beige, Harmaa

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Pesetä tuote aina pesulassa!