I’m curious huonetuoksu

39,00 

Oletko helposti inspiroituvaa tyyppiä? Kokeile I’m curious -tuoksua. Se on kiinnostava rosmariinin ja vetiverin liitto, jota säestävät hienovaraisesti timjami ja myski. Tuoksu on saanut innoituksensa luovista ideoista ja vielä tapahtumattomien seikkailujen kutkuttavasta odotuksesta – meidän mielestämme tuoksu on kuin modernin nomadin ilmentymä. Tuoksu on saatavana myös tuoksukynttilänä.

Valmistettu Helsingissä.

Ainesosat3-metoksi-3-metyyli-1-butanoli, propyleeniglykoli, parfum, luonnolliset eteeriset öljyt


Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


 

Kuvaus

I’m curious on saanut innoituksensa
luovista ideoista ja vielä tapahtumattomien
seikkailujen kutkuttavasta odotuksesta
– meidän mielestämme tuoksu on kuin
modernin nomadin ilmentymä.

Finarte Home Fragrances —

Olemme tallettaneet uuden tavan luoda uniikkeja ympäristöjä, jotka juhlistavat ainutlaatuisuuttasi – tutustu uuteen Finarten huonetuoksumallistoon. I’m Calm ja I’m curious -tuoksut on luotu, jotta kotisi tuntuisi vielä enemmän sinulta. Molemmat tuoksut on saatavina sekä huonetuoksuna että tuoksukynttilänä.

Huonetuoksu  —

Huonetuoksu täyttää huoneen tuoksulla, vapauttaen tuoksua hitaasti tuoksutikkujen kautta ilmaan. Tuoksutikkujen lukumäärällä voit vaikuttaa tuoksun voimakkuuteen.

Valmistettu Suomessa —

Kaikki Finarten tuoksukynttilät ja huonetuoksut on valmistanut suomalainen tuoksuyritys Osmia vastuullisesti Herttoniemessä, Helsingissä. Molemmat Finarte Home Fragrance -tuoksut on suunniteltu yksinomaan Finartelle.

Tuoksu —

I’m curious on kiinnostava rosmariinin ja vetiverin liitto, jota säestävät hienovaraisesti timjami ja myski.