I’m calm huonetuoksu

39,00 

Onko seesteisyys sinulle tärkeää? Voisit pitää I’m calm -tuoksusta. Tuoksu yhdistelee koivua ja niittykukkia, joiden sopusointu tuo mieleen pohjoiseen luontoomme kiinnittyvät juuret. Jos istut aloillasi ja aistit tarkkaan, voit havaita tuoksusta myös myskin ja korianterin aavistuksia. I’m calm -tuoksu on oodi pysähtymiselle ja ilon löytämiselle parhaillaan elettävästä hetkestä. Tuoksu on saatavilla myös tuoksukynttilänä.

Valmistettu Helsingissä.

Ainesosat3-metoksi-3-metyyli-1-butanoli, propyleeniglykoli, parfum, luonnolliset eteeriset öljyt


Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


 

Kuvaus

I’m calm -tuoksu on oodi
pysähtymiselle ja ilon löytämiselle
parhaillaan elettävästä hetkestä.

Finarte Home Fragrances —

Olemme tallettaneet uuden tavan luoda uniikkeja ympäristöjä, jotka juhlistavat ainutlaatuisuuttasi – tutustu uuteen Finarten huonetuoksumallistoon. I’m Calm ja I’m curious -tuoksut on luotu, jotta kotisi tuntuisi vielä enemmän sinulta. Molemmat tuoksut on saatavina sekä huonetuoksuna että tuoksukynttilänä.

Huonetuoksu  —

Huonetuoksu täyttää huoneen tuoksulla, vapauttaen tuoksua hitaasti tuoksutikkujen kautta ilmaan. Tuoksutikkujen lukumäärällä voit vaikuttaa tuoksun voimakkuuteen.

Valmistettu Suomessa —

Kaikki Finarten tuoksukynttilät ja huonetuoksut on valmistanut suomalainen tuoksuyritys Osmia vastuullisesti Herttoniemessä, Helsingissä. Molemmat Finarte Home Fragrance -tuoksut on suunniteltu yksinomaan Finartelle.

Tuoksu —

I’m calm yhdistelee koivua ja niittykukkia, joiden sopusointu tuo mieleen pohjoiseen luontoomme kiinnittyvät juuret. Jos istut aloillasi ja aistit tarkkaan, voit havaita tuoksusta myös myskin ja korianterin aavistuksia. I’m calm -tuoksu on oodi pysähtymiselle ja ilon löytämiselle parhaillaan elettävästä hetkestä.