ATRIUM JULISTE

19,00 

Atrium julisteen kuvio on Marianne Huotarin alkuperäinen luonnos samaa nimeä kantavasta Atrium-matosta.

Painettu Helsingissä 170 g/m2 paperille. Juliste postitetaan pahvisessa putkessa.

 

Koko: 40 x 50 cm

Varastossa


Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): 6419897503114 Osastot: , , ,
 

Kuvaus

“Atriumin muotokieli on saanut vaikutteita klassisista holvikaarista ja sisäpihojen marmorisista suihkulähteistä, joihin olen ihastunut matkoillani.”

– Marianne Huotari, keramiikka- ja tekstiilitaiteilija

Muotoilu —

Atriumin on suunnitellut Studio Smoon Marianne Huotari. Atriumin rohkeat kuviot ja upeat väriyhdistelmät ovat saaneet inspiraationsa klassisista holvikaarista ja salaisten puutarhojen kutsuvista värimaailmoista.

Marianne Huotarin suunnittelua —

Marianne Huotari on helsinkiläinen keramiikka- ja tekstiilitaiteilija, joka töillään tulkitsee perinteitä modernilla otteella. Marianne Huotari tunnetaan muun muassa juurevista kodin käyttötuotteistaan. Ennakkoluulottomasta materiaalien ja muotojen yhteistyöstä syntyy käsinkoskelteltavaa tulevaisuuden perintöä. Mariannen tavoitteena on pysäyttää ihmiset kauneuden äärelle.

Sisäpihat ja puutarhat  —

Atrium on osa Finarten syksyn 2019 Keidas-mallistoa. Värikkyys ja yltäkylläisyys yhdistävät malliston tuotteet toisiinsa luoden kokonaisuuden, joka vie ajatukset suljettujen sisäpihojen salaisiin puutarhoihin. Keidas tuo mieleen muistot klassisessa atriumissa vietetyistä iltapäivistä köynnöskasvien ja mosaiikkilaattojen ympäröimänä.

Atrium matto —

Atrium-matto on tuftattu käsin villasta, kaarien ollessa himmeästi kiiltävää viskoosia. Pehmeän maton rohkeat kuviot tekevät siitä huoneen keskipisteen ja sisustuksen katseenvangitsijan. Atrium on saatavilla kahdessa eri värissä, pinkkinä ja harmaana.