ATRIUM JULISTE

19,00 

Atrium julisteen kuvio on STUDIO smoon (Marianne Huotari) alkuperäinen luonnos samaa nimeä kantavasta Atrium-matosta.

Painettu Helsingissä 170 g/m2 paperille. Juliste postitetaan pahvisessa putkessa.

 

Koko: 40 x 50 cm

Out of stock

Varasto loppu

Want to be notified when this product is back in stock?

Tuotetunnus (SKU): 6419897503114 Osastot: , ,
 

Kuvaus

“Atriumin muotokieli on saanut vaikutteita klassisista holvikaarista ja sisäpihojen marmorisista suihkulähteistä, joihin olen ihastunut matkoillani.”

– Marianne Huotari, Studio Smoo

Muotoilu —

Atriumin on suunnitellut Studio Smoon Marianne Huotari. Atriumin rohkeat kuviot ja upeat väriyhdistelmät ovat saaneet inspiraationsa klassisista holvikaarista ja salaisten puutarhojen kutsuvista värimaailmoista.

Studio Smoo —

Marianne Huotari tunnetaan juurevista kodin käyttötuotteistaan. Ennakkoluulottomasta materiaalien ja muotojen yhteistyöstä syntyy käsinkoskelteltavaa tulevaisuuden perintöä, jossa kiteytyy STUDIO smoon ideologia: ”Smoo things matter”.

Sisäpihat ja puutarhat  —

Atrium on osa Finarten syksyn 2019 Keidas-mallistoa. Värikkyys ja yltäkylläisyys yhdistävät malliston tuotteet toisiinsa luoden kokonaisuuden, joka vie ajatukset suljettujen sisäpihojen salaisiin puutarhoihin. Keidas tuo mieleen muistot klassisessa atriumissa vietetyistä iltapäivistä köynnöskasvien ja mosaiikkilaattojen ympäröimänä.

Atrium matto —

Atrium-matto on tuftattu käsin villasta, kaarien ollessa himmeästi kiiltävää viskoosia. Pehmeän maton rohkeat kuviot tekevät siitä huoneen keskipisteen ja sisustuksen katseenvangitsijan. Atrium on saatavilla kahdessa eri värissä, pinkkinä ja harmaana.