Ekologiset matot Helsingin sydämessä – Finarte Concept Store

Paikka, josta löydät Suomessa suunnitellut, Intiassa käsin kudotut matot sekä kodin sisustustuotteet. Lue Finarte Concept Storen tarina.

Viime vuoden marraskuussa jouduimme sanomaan hyvästit Helsingin Telakkarannan sijainneelle Shop+Showroomille, jossa viihdyimme ystäväyrityksiemme Hakolan ja LumoKidsin seurassa. Vanha Konepaja meni remonttiin ja tuli aika lähteä.

Siitä alkoi etsintä ja unelma: oma liike Helsingin ytimessä. Etsimme koko kevään sopivaa tilaa, mutta jokin ei tuntunut kolahtavan. Loppukeväästä eteemme sattui Viiskulman sydämessä sympaattinen tila, jossa huokui juuri oikeanlainen tunnelma. Tiesimme, että paikkamme on löytynyt.

Finarte Concept Storen ovet avautuivat kesäkuussa Helsingin Viiskulmaan, osoitteeseen Pursimiehenkatu 3.

Finnish design rugs store in Helsinki

Finarte Concept Store on ensimmäinen kivijalkaliikkeemme, joka toteuttaa Nordic Roots, Global Spirit -teemaa konseptiajattelumme hengessä.

Liike suunniteltiin yhteistyössä STUDIO smoon idearikkaan Marianne Huotarin kanssa. Finarte Concept Storen väreissä ja tunnelmassa kietoutuvat yhteen sekä maailmankansalaisuus ja maailman tuliaiset että pohjoismainen estetiikka – aiheita, jotka toistuvat myös Finarten matoissa ja sisustustuotteissa.

Liikkeeltämme löydät kesän trendikkäät juuttimatot, boheemia henkeä luovat villamatot ja tietenkin perinteiset räsymatot. Syksyn uutuudet saapuvat ensimmäisenä Finarte Concept Storelle, missä nopeat pääsevät tutustumaan mattoihin ensimmäisten joukossa. Myös verkkokauppatilausten nouto onnistuu Finarte Concept Storelta vaivattomasti.

Kannamme mukanamme myös historiaamme, juuriamme: liikkeen valikoimassa on mukana rajoitettu erä Kutomo Rasinmäen uniikkeja ryijyjä ja taideräsymattoja.

Syksyllä viemme asiakkaamme matkalle entistä syvemmälle Finarten maailmaan, kun Helsinki Design Weekin aikana liikkeemme muuttuu moniaistilliseksi pohjoismaiseksi buduaariksi.

Nordic Boudoir  – Finarte’s Room of Global Spirit on osa Helsinki Design Weekin virallista tapahtumatarjontaa.

Finarte Concept Store sijaitsee osoitteessa Pursimiehenkatu 3, Helsingin Punavuoressa. Olemme auki keskiviikosta perjantaihin 11-18 ja lauantaisin 11-15. Jos etsit tiettyä mattoa, voit varmistaa sen saatavuuden Storelta soittamalla numeroon 05-2871181 (ark. 8- 17) tai laittamalla sähköpostia info@finarte.fi

Nähdäänhän liikkeellä, tervetuloa!