Finarte Concept Store – inspiroiva ja palveleva sisustusliike Helsingissä

Väriloistoa, kotoisaa tunnelmaa ja upeita käsinkudottuja mattoja Finarte Concept Storella

Finarte Concept Store on muuttanut uusiin, avariin tiloihin Helsingin keskustaan Fredrikinkadulle, kivenheiton päästä Kampista. Matto- ja sisustusmyymälästämme saat asiantuntevaa palvelua mattokysymyksiisi, voit hakea mattoja sovitukseen sekä tilata mittatilausmattoja kotiisi – inspiroivia ideoita unohtamatta!

 • ATRIUM PINKKI-KULTA

  480,00 990,00  Valitse vaihtoehdoista
 • NORM SINAPINKELTAINEN

  195,00 425,00  Valitse vaihtoehdoista
 • Out of stock

  SILMU TYYNY

  65,00  Lue lisää
 • TERTTU TYYNYNPÄÄLLINEN MUSTIKKA

  78,00  Lisää ostoskoriin

Uutta konseptimyymälää suunnitellessa tiesimme, että tavoitteenamme olisi luoda innostava ja kodikas tila, jossa asiakkaamme voivat haaveilla, miltä mattomme näyttäisivät heidän omissa kodeissaan. Halusimme, että uuden mattoliikkeemme sisustus juhlistaisi mattojemme tapaan rohkeaa ajattelua, käsityön perinnettä, sekä iloa olla oma itsensä. Rohkea värien käyttö sisustuksessa näkyy erityisesti Finarten toimiston puolelle tehdyssä seinämaalauksessa, joka tehtiin mukaillen kuvittaja Minni Havaksen syksyn 2020 mallistoon suunnittelemaa mattomallin kuviota. Seinämaalauksen lisäksi Finarten tutut lämpimät, kirkkaat ja kodikkaat värisävyt näkyvät niin seinille tehdyissä korostemaalauksissa, kuin 2019 Habitaressa ihastusta herättäneissä sermeissä.

Seinämaalaus mukailee kuvittaja Minni Havaksen suunnittelemaa mattomallia, joka on tulossa Finarten syksyn 2020 kokoelmaan. Toimiston tuolit ovat vintage-Artekia Finarten Kotkan toimistolta ja Mäntsälän kivestä tehty persoonallinen pöytä on löydetty käytettynä.

Liikkeen sisustuksen suunnitteli entinen Finarte-tiimin jäsen ja nykyinen Mageen brändisuunnittelija Roosa Karhu yhdessä muun tiimimme kanssa. Finarten arvot toimivat inspiraationa liikkeen sisustukselle: itseilmaisu iloisilla väreillä, kierrätetyt materiaalit, kestävän kehityksen periaatteet – sekä tietysti upeat matot. Kierrätys on yksi Finarten pääpilareista, ja tämä näkyy myös uudessa konseptimyymälässämme – jokaisella tavaralla on tarina kerrottavanaan ja kaikki huonekalut ovat käytettyjä tai vintagea.

Suurin osa kalusteistamme on käytettyä tai vintagea, mutta iloksemmemeillä on myös muutamia huonekaluja suomalaisilta huonekalumerkeiltä Hakolalta ja Lundialta. Liikkeen seiniltä löytyy myös toimitusjohtajamme Larissan serkun, taiteilija Gabriella Le Blancin teoksia.

Myymälästämme löydät kaikki suosikkimatot aina villamatto Tertusta, Saana ja Ollin suunnittelemaan, aurinkoisesta hiekkarannasta inspiroituneeseen kierrätyspuuvillamatto Dyyniin. Konseptimyymälästä löytyvät myös kesään sopiva, ihanan paahteinen ja pyöreä juuttimatto Natur sekä klassinen ja pelkistetty yksivärinen villamatto Norm. Uudessa konseptimyymälässä on myös oma alueensa Finarte Studiolle: uusin konseptimme esittelee asiakkaan toiveen mukaiset custom-mitoitetut ja kierrätysmateriaaleista lähituotantona Virossa valmistetuista minimalistisen ilmeen puuvillamatot.

Consept Storessa pääsee myös tutustumaan finarten uuteen konseptiin Finarte Studioon: Virossa mittatilauksena kierrätyspuuvillasta valmistettaviin mattoihin.

Me Finartella uskomme, että konsepti- ja kivijalkamyymälöiden aika ei ole ohi. Tarjoamalla asiakkaillemme visuaalisia elämyksiä, yksilöllistä ja erinomaista asiakaspalvelua sekä mattojen kokeilu- tai vuokrauspalvelun, uusi mattoliikkeemme Fredalla palvelee asiantuntevasti asiakkaita läheltä ja kaukaa. Tervetuloa tutustumaan uuteen Finarte Concept Storeen, palveleen ja inspiroivaan matto- ja sisustusmyymälään!