TIE RUSKEA

220,00 490,00 

Pehmeä Tie-matto yhdistää ryijyn ja perinteisen puuvillamaton. Luonnolliset, kauniit sävyt ja ekologinen kierrätyspuuvilla tekevät Tiestä ajattoman ja kestävän valinnan, joka sopii niin lattialle kuin seinällekin.

Valmistettu käsityönä Intiassa.

Suunnittelija: Saana ja Olli
Materiaali: Kierrätetty puuvilla

220,00 490,00 

Koko
This option is required
140x200 170x240 200x300
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


 

Kuvaus

”Tie-matto symboloi meille elämän sattumanvaraisuutta ja sen arvaamattomia polkuja.”

–Saana ja Olli, palkittu suomalainen suunnittelijapariskunta

Oivaltava kuviointi —

Suomalainen suunnittelijapari Saana ja Olli jatkavat Finartelle suunnittelemiensa kierrätetystä puuvillasta valmistettujen mattojen sarjaa oivaltavasti kuvioidulla Tie-matolla. Ruskea Tie-puuvillamatto yhdistää ryijyn ja perinteisen puuvillamaton. Epäsäännöllinen, pitkästä puuvillanukasta muodostuva kuviointi kuvastaa suunnittelijoidensa mukaan arvaamatonta, elämänpituista matkaa.

Rakastettu tekniikka —

Aikoinaan ryijyt kudottiin käyttötavaroiksi: ne lämmittivät lattioilla, seinillä, istuimilla ja peittoina. Saana ja Olli tuovat suomalaisille rakkaan ryijytekniikan nykypäivän kotiin sopivaksi vaaleilla väreillä ja keveillä materiaaleilla.

Finarte Tie cotton rug in brown

Pehmeät materiaalit  —

Kierrätetty puuvilla on materiaalina paitsi ekologinen, myös käytännöllinen ja moneen tilaan sopiva. Tie-matolle erityistä on sen pehmeä tuntu, joka muodostuu lämpimän, pitkän nukan ja tiiviin palttinasidoksen yhdistelmästä. Tie on saatavana sekä harmaan-, että ruskeansävyisellä kuvioinnilla.

Vastuullinen tuotanto —

Tie-matto kudotaan käsin Intiassa taitavien käsityöläisten toimesta. Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Lisätiedot

Koko

140×200, 170×240, 200×300

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Hellävarainen käsinpesu huoneenlämpöisellä vedellä, käytä vain vähän mietoa pesuainetta.

Väri

Ruskea