SURAYA VIININPUNAINEN

192,00660,00

Ylellinen Suraya-matto on tuftattu käsin laadukkaasta viskoosilangasta. Lyhyt nukka on jalan alla pehmeä ja materiaalille luontainen kiilto syventää Surayan kauniita värejä entisestään.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text
Burgundy
The lowest price in the last 30 days: 192,00

Arvioitu toimitusaika 3-5 vuorokautta Suomessa ja 5-7 päivää kansainvälisille toimituksille.

Verot ja tullit sisältyvät tilauksiin EU:n sisällä.

Baden, designed by Finarte’s lead designer Marianne Huotari is colorful yet simple and, therefore, fits many interiors. Baden's soft wool combines cut-pile and loop-pile surfaces. The base of the rug is made of cotton, which makes the rug sturdy.

Available in two colors: lilac and pink.

Handcrafted in India.
100% Wool, cotton backing Hand-tufted, pile height ~7mm Viskoosi on pehmeä ja hengittävä selluloosasta valmistettu muuntokuitu, jonka kaunis kiilto muistuttaa silkkiä. Viskoosimaton sävy ja pinnan kiilto eläytyvät valon mukaan. Viskoosi on herkkä materiaali ja sietää heikosti vettä ja kosteutta. Tämän vuoksi emme suosittele viskoosimattoa keittiöön tai eteiseen. Huolla viskoosimattoasi säännöllisellä imuroinnilla. Pesu pesulassa. Lue lisää miten pitää huolta matostasi hoito-oppaastamme.

Arvioitu toimitusaika 3-5 vuorokautta Suomessa ja 5-7 päivää kansanvälisille toimituksille. Verot ja tullit sisältyvät tilauksiin EU:n sisällä. Toimitus Suomessa 8,90€, ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Toimitus EU:n sisällä 30€. Tilataksesi EU:n ulkopuolelle, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautusmaksu 15€ (Suomi), 30€ Suomen ulkopuolella. Lue ohjeet palautukseen.

Ilmainen toimitus ja palautus Finarte Concept Storella Helsingissä.

Mattomme valmistetaan kierrätetyistä sekä luonnollisista materiaaleista käsityönä Intiassa, jonne perheyrityksemme on jo 30 vuotta luonut työnteon mahdollisuuksia. Tuotantomme mahdollistaa paikallisille toimeentuloa ja säilyttää samalla käsityötaitoja.

Lue lisää vastuullisuudestamme.

RELATED PRODUCTS
Liity Finarten ystäväksi ja saat 10% alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta tilauksestasi.
This is default text for notification bar