SUOVILLA HARMAA

980,00 1450,00 

Suovilla on ylellinen villamatto, jonka pitkän nukka on solmittu käsin pehmeästä uusseelantilaisesta villasta. Letitetyt hapsut ja kaunis, luonnollinen kuviointi tekevät Suovillasta ajattoman klassikon, joka on saanut inspiraationsa suomalaisista metsistä ja Lapin maisemista.

Valmistettu käsityönä Intiassa

Suunnittelija: Marianne Huotari
Materiaali: 100% villa

980,00 1450,00 

Koko
This option is required
140x200 170x240
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,
 

Kuvaus

Suovilla-matto vie ajatukset pehmeille mättäille, untuvaisille suovillaniityille ja naavaisten puiden reunustamille metsäpoluille.

Pehmeä villa —

Villa on itsessään likaa hylkivää, ja näin ollen erinomainen materiaali juuri mattoihin. Villan luonnollisuus ja materiaalin ihana tuntu henkivät pohjoismaista boheemiutta ja tuovat lämpöä kylmiin vuodenaikoihin.

Marianne Huotarin suunnittelua —

Marianne Huotarin Finartelle suunnittelema tekstiilimallisto tuo ylellistä metsän tuntua kotiin. Kestävät ja aidot luonnonmateriaalit ovat malliston pääosassa luoden kutsuvia tekstuureja. Harmaa Suovilla-villamatto vie ajatukset pehmeille mättäille, untuvaisille suovillaniityille ja naavaisten puiden reunustamille metsäpoluille.

Finarte Suovilla wool rug in grey

Luonnolliset sävyt  —

Suovilla on saatavana valkoisen, vihreän ja harmaan värin yhdistelmillä. Kauniit, ajattomat sävyt luovat mielikuvaa metsäisestä maisemasta tuoden luonnollista tunnelmaa tilaan kuin tilaan.

Vastuullinen tuotanto —

Suovilla-matot kudotaan käsin Intiassa taitavien käsityöläisten toimesta. Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä kauneudesta ja vastuullisuudesta.

Lisätiedot

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Pesetä tuote aina pesulassa!

Väri

Harmaa

Koko

140×200, 170×240