SONATA – Made In Oitti, Finland

570,00 

570,00 

Sonata on Kutomo Rasinmäen suunnittelema ainutlaatuinen taideräsymatto. Sonata on osa The Heritage Collection -mallistoa.

The Heritage Collection on Finarten ja Kutomo Rasinmäen eksklusiivinen yhteistyömallisto. Malliston jokainen tuote on hyvin ainutlaatuinen taideräsymatto, sillä jokaista designia valmistetaan vain yksi ainoa kappale.

Kudottu käsin perinteisin suomalaisin menetelmin Kutomo Rasinmäellä Oitissa, Hausjärven kunnassa.

Suunnittelija: Eija Rasinmäki, Kutomo Rasinmäki

Materiaali: 100 % puuvillaa, teollisuuden ylijäämämateriaalia

Koko: 95×200 cm

Out of stock

Varasto loppu

 

Kuvaus

“Luovuus tarkoittaa minulle sitä, että avaan sydämeni tapahtumille.  Annan käsieni kautta tapahtua, mitä tapahtuu.”

– Eija Rasinmäki, suunnittelija

Uniikki taidematto —

Sonata käsinkudottu matto on ainutlaatuinen taidematto– tätä mattoa on luotu vain yksi kappale. ”Kun mattoon suunnitellaan kuteita, värimaailmaa ja kuviointia, matolle syntyy sielu, joka kertoo kutojansa tarinaa,” suunnittelija Eija Rasinmäki kokee.

Kutomo Rasinmäki —

Kutomo Rasinmäki on Eija Rasinmäen, Finarten toisen perustajan, oma kutomo. Eija inspiroitui jo nuorella iällä äitinsä kutomisista, ja saatuaan ensimmäiset omat kangaspuunsa hän päätti sukeltaa syvälle suomalaisten räsymattojen maailmaan. Hän perusti Kutomo Rasinmäen vuonna 1970, luoden samalla tunnetun ja tunnistettavan oman tyylinsä. Eijan pettämätön värisilma yhdistettynä taitavan kutojan kädenjälkeen on herättänyt tekstiilit eloon jo yli 45 vuotta.

The Heritage Collection  —

The Heritage Collection on Finarten ja Kutomo Rasinmäen eksklusiivinen yhteistyömallisto. Malliston jokainen tuote on hyvin ainutlaatuinen taideräsymatto, sillä jokaista designia valmistetaan vain yksi ainoa kappale. Malliston taidematot kudotaan käsin perinteisin suomalaisin menetelmin Oitissa, Hausjärven kunnassa.

Käsintehty Oitissa, Suomessa —

Sonata on kudottu käsin perinteisin suomalaisin menetelmin Oitissa, Hausjärven kunnassa. Kaikki kahdeksan konetta ovat vanhoja puoliautomaattisia tekstiilitehtaiden kutomakoneita, peräisin arviolta 1950- ja 1960-luvulta. Niiden vanha, raskas tekniikka sopi hyvin mattojen kutomiseen.

Lisätiedot

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Hellävarainen käsinpesu huoneenlämpöisellä vedellä, käytä vain vähän mietoa pesuainetta.

Väri

Keltainen

Koko

95×200