RUUKKU SPECIAL EDITION

680,00 950,00 

Ruukku vaaleansininen on rajattu erikoiserä rakastetusta Ruukku-matosta, jonka on suunnitellut keramiikka- ja tekstiilitaiteilija Marianne Huotari. Maton kuviot ovat piirroksia ruukkujen muodoista – ääriviivoista ja poikkileikkauksista kuin suoraan luonnoskirjan sivuilta.

Ruukku-matto on ylellistä, paksua käsin tuftattua villaa, ja siinä on käytännöllinen puuvillapohjaus. Materiaalina villa on helppohoitoinen ja lian hylkiminen on sille luontainen ominaisuus. Maton pohjaus on napakkaa puuvillaa, mikä tekee siitä ryhdikkään. Vaaleansinistä Ruukku Special Edition -mattoa on saatavissa rajoitettu määrä.

Ruukkua on saatavilla myös kulta-vaaleansinisenä ja vaaleanpunaisena.

Valmistettu käsityönä Intiassa. Tämän maton tuotanto on 100% jäjlitettävissä – seuraa Ruukku-maton matkaa.

Pidä huolta Ruukku-matosta säännöllisellä imuroinnilla ja paikallisella tahranpoistolla. Pesu pesulassa.

Suunnittelija: Marianne Huotari
Materiaali: 80% Villa, 20% Puuvilla (pohjaus)

680,00 950,00 

Koko
This option is required
160x230 200x300
Clear selection

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.
Useita turvallisia maksutapoja, myös osamaksu.
Palautusoikeus 14 päivää.


Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,
 

Kuvaus

“Maton kuviot ovat piirroksia ruukkujen muodoista – ääriviivoista ja poikkileikkauksista kuin suoraan luonnoskirjan sivuilta.”

–Marianne Huotari

Pehmeää Villaa  —

Ruukku on käsin tuftattu pehmeästä villasta. Materiaalina villa on helppohoitoinen ja lian hylkiminen on sille luontainen ominaisuus. Jokainen käsinkudottu matto on uniikki oma kappaleensa.

Laadukasta Artesaanityötä —

Ruukku-matto valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta.  Finarten matot on tehty Intiassa jo 30 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta.

Suunnittelija Marianne Huotari  —

Marianne Huotari on helsinkiläinen keramiikka- ja tekstiilitaiteilija, joka töillään tulkitsee perinteitä modernilla otteella. Marianne on suunnitellut Finartelle useita rakastettuja tuotteita kuten Suovillan, Atriumin ja Väre -malliston.

Uniikki Kuosi “Special Edition” -väreissä —

Ruukku Special Edition on osa Finarte Galleria -mallistoa. Maton kuviot ovat piirroksia ruukkujen muodoista – ääriviivoista ja poikkileikkauksista kuin suoraan luonnoskirjan sivuilta. Ruukku Special Edition -mattoa on saatavilla rajoitettu määrä.

Lisätiedot

Koko

160×230, 200×300