Sale- 30%
 

PIILOPIRTTI VALKOINEN

15,89 122,50 

Turkulaisen suunnittelijapariskunnan Saana ja Ollin suunnittelemassa printtimattokokoelmassa yhdistyy käsin piirretty viiva ja ajaton linjakkuus. Piilopirtti yhdistää symmetrisen graafisuuden unenomaiseen kuvioon. Värjäämätön kierrätetty puuvilla pohjana on täydellinen pari kauniille kuviolle ja murretuille sävyille.

Väri: Luonnonvalkoinen (musta painatus). Huomioithan, että tuotteiden väri saattaa pienissä määrin vaihdella johtuen kyseiseen erään käytetystä ylijäämämateriaalista.
Materiaali: 100% kierrätetty puuvilla

Valitse koko:

Poista

15,89 122,50 

Koko
This option is required
140x200 160x230 60x90
Clear selection
 

Kuvaus

Turkulaisen suunnittelijapariskunnan Saana ja Ollin suunnittelemassa printtimattokokoelmassa yhdistyy käsin piirretty viiva ja ajaton linjakkuus. Valkoinen Piilopirtti-puuvillamatto yhdistää symmetrisen graafisuuden unenomaiseen kuvioon. Värjäämätön kierrätetty puuvilla pohjana on täydellinen pari kauniille kuviolle ja murretuille sävyille.

Kaikki Finarten printtimatot on painettu käsin kierrätetylle puuvillamatolle, jonka raaka-aine tulee tekstiiliteollisuuden leikkuujätteestä.

Piilopirtti on saatavana myös vaaleanharmaana.

Lisätiedot

Väri

Valkoinen

Koko

140×200, 160×230, 60×90

Hoito-ohjeet

Imuroi säännöllisesti ja poista tahrat tarpeen mukaan. Hellävarainen käsinpesu huoneenlämpöisellä vedellä, käytä vain vähän mietoa pesuainetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PIILOPIRTTI VALKOINEN”